Polis Lojmanlarına Yapılan Saldırı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Polis Lojmanlarına Yapılan Saldırı Güvenlik Kamerasında

Polis Lojmanlarına Yapılan Saldırı Güvenlik Kamerasında

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde dün gece polis lojmalarına yapılan roketatarlı saldırı bir işyerine ait güvenlik kamerasına yansıdı.

27.07.2015 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde dün gece polis lojmalarına yapılan roketatarlı saldırı bir işyerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde lojmanlara saldırının 3 kişi tarafından yapıldığı görülüyor.

Tatvan'ın Kültür Mahallesi'nde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait polis lojmanlarının güvenliğini sağlayan nöbetçi kulubesine yönelik roketatarlı saldırı, dün geceyarısı gerçekleştirildi. Salarıda ölen ve yaralanan olmazken, polis çevrede geniş çaplı operasyon başlattı. Saldırıyı yapanların yakalanması için başlatılan çalışmalar devam ederken, bir iş yerine ait güvenlik kamerası da yaşananları kaydetti.

Lojmanların bulunduğu caddeye yürüyerek gelen 3 kişiden biri elindeki roketatarla önce polis kulubesini bulunduğu yöne doğru ateş ediyor. Ardından da yanında bulunan ve yanlarında uzun namlulu silah bulunan 2 kişi de yine aynı yöne doğru ateş etmeye başlıyor. Kısa süreli ateşin ardından silahlı 3 kişi olay yerinden uzaklaşıyor. - Bitlis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Lojmanlarına Yapılan Saldırı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement