Polis Memuru Kasap ve Tatar'ın Cenazesi, Memleketlerinde Defnedildi - Gaziantep/ - Son Dakika
Güncel

Polis Memuru Kasap ve Tatar'ın Cenazesi, Memleketlerinde Defnedildi - Gaziantep/

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İslahiye Sıdıka Tayyar Hatun Camisi avlusu Cenazenin getirilmesi Anne ve kız kardeşin göz yaşı dökmeleri Garnizon Komutanı ve İlçe Emniyet Müdürü'nün aileye bşsağlığı dilemeleri Cenaze namazının kılınması ve mezarlığa taşınması Tatar'ın cenazesinin babaevine getirilmesi Helallik alınması ve yakınlarının gözyaşı dökmesi Annesi Erten Tatar'ın ağlaması Çizmeli camiinde cenaze namazı Şabaplı Köyü mezarlığına götürülmesi Küçükçekmece'de iki polisin ölü bulunması Polis memurlarından Resul Uğur Kasap'ın cenazesi, memleketi Gaziantep'te toprağa verildi İstanbul Küçükçekmece'de kaldıkları evde ölü bulunan iki polis memurundan Resul Uğur Kasap'ın cenazesi, memleketi Gaziantep'in İslahiye ilçesinde defnedildi.

02.04.2016 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İslahiye Sıdıka Tayyar Hatun Camisi avlusu

Cenazenin getirilmesi

Anne ve kız kardeşin göz yaşı dökmeleri

Garnizon Komutanı ve İlçe Emniyet Müdürü'nün aileye bşsağlığı dilemeleri

Cenaze namazının kılınması ve mezarlığa taşınması

Tatar'ın cenazesinin babaevine getirilmesi

Helallik alınması ve yakınlarının gözyaşı dökmesi

Annesi Erten Tatar'ın ağlaması

Çizmeli camiinde cenaze namazı

Şabaplı Köyü mezarlığına götürülmesi Küçükçekmece'de iki polisin ölü bulunması

Polis memurlarından Resul Uğur Kasap'ın cenazesi, memleketi Gaziantep'te toprağa verildi

İstanbul Küçükçekmece'de kaldıkları evde ölü bulunan iki polis memurundan Resul Uğur Kasap'ın cenazesi, memleketi Gaziantep'in İslahiye ilçesinde defnedildi.

Ailesi tarafından İstanbul'dan alınan Resul Uğur Kasap'ın (29) cenazesi, İslahiye'deki Sıdıka Tayyar Hatun Camisi'ne getirildi.

Cenazeye, Kasap'ın ailesi, yakınları ve mesai arkadaşlarının yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, 106. Topçu Alayı Komutanı Kurmay Albay Turgut Çelebi, askeri personel ve vatandaşlar katıldı.

Kasap'ın annesi Yüksel ile kız kardeşi Yasemin, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kasap'ın naaşı, İshaliye Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Dün doğum günü olduğu öğrenilen Kasap'ın babasını 6 aylıkken kaybettiği ve 9 yıllık polis memuru olduğu belirtildi.

Küçükçekmece'deki iki polis memurunun evde ölü bulunması

İstanbul Küçükçekmece'deki bir evde ölü bulunan 2 polis memurundan Çağrı Ozan Tatar, memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde toprağa verildi

İstanbul Küçükçekmece'deki bir evde ölü bulunan 2 polis memurundan Çağrı Ozan Tatar, memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde toprağa verildi.

Tatar'ın cenazesi, Pazar Mahallesi'ndeki babaevine getirilerek, helallik alındı. Cenazede polis memurunun eşi Sevil, annesi Erten, babası İsa ve kardeşi Cihan Tatar, yakınlarının desteğiyle ayakta durmaya çalıştı.

Tatar'ın cenazesi, Çizmeli Camisi'nde ikindi namazına müteakip kılınan namazın ardından, Şabaplı Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

8 ay önce evlendiği öğrenilen Tatar'ın cenaze törenine, Kadirli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Serkan Serdaroğlu, emniyet çalışanları, meslektaşları, ailesi ile vatandaşlar katıldı.

Güngören Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 3 polis memurunun mesaiye gelmemesi üzerine teknik takip sonucu, Küçükçekmece'deki bir evde olduğu tespit edilmiş, sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede de Tatar ile bir arkadaşının hayatını kaybettiği belirlenmişti.

Polis Memuru Kasap ve Tatar\'ın Cenazesi, Memleketlerinde Defnedildi - Gaziantep/
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Polis Memuru Kasap ve Tatar'ın Cenazesi, Memleketlerinde Defnedildi - Gaziantep/ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement