Polis Memuru, Kazada Ölen Eşi ve Kızını Gözyaşlarıyla Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Polis Memuru, Kazada Ölen Eşi ve Kızını Gözyaşlarıyla Uğurladı

Polis Memuru, Kazada Ölen Eşi ve Kızını Gözyaşlarıyla Uğurladı

Tem otoyolu İstanbul Bağcılar bölümünde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 33 yaşındaki Çiğdem Kaçar ve 8 yaşındaki kızı Tuana, memleketi Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'ne bağlı Kırcasalih Beldesi'nde yan yana toprağa verildi.

11.03.2015 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tem otoyolu İstanbul Bağcılar bölümünde  meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 33 yaşındaki Çiğdem Kaçar ve 8 yaşındaki kızı Tuana, memleketi Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'ne bağlı Kırcasalih Beldesi'nde yan yana toprağa verildi. Kazadan yaralı olarak kurtulan polis memuru Özgür Kaçar, ayakta durmakta zorlanırken, eşi ve kızının ardından gözyaşı döktü.

Kaza önceki sabah TEM otoyolunun Bağcılar bölgesinde meydana geldi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Özgür Kaçar'ın kullandığı otomobil ıslak zeminde kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada Özgür Kaçar ve oğlu Göktuğ hafif yaralanırken, özel güvenlik görevlisi olan 33 yaşındaki eşi Çiğdem ve 8 yaşındaki kızı Tuana olay yerinde hayatını kaybetti. Çiğdem Kaçar ve kızı Tuana'nin cenazeleri, otopsinin ardından bugün memleketleri Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'ne bağlı Kırcasalih Beldesi'ne getirildi. Yaklaşık 5 bin kişinin yaşadığı belde kaza haberiyle yasa boğulurken, Çiğdem ve kızı Tuana Kaçar'ın cenazeleri Özgür Kaçar'ın babaevine getirildi. Başı ve elinden yaralı olan Özgür Kaçar, evinin önünde taziyeleri kabul ederek gözyaşı döktü. Genç kadının yakınları da 'Çiğdemim' diye ferhat etti.

Bahçede edilen duaların ardından Çiğdem Kaçar ve kızı Tuana'nın cenazeleri Kırcasalih Belediyesi'ne ait araçlarla belde mezarlığına götürüldü. Burada kılınan cenaze namazına Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız, Uzunköprü Emniyet Müdürü Ahmet Kenar ile yaklaşık bin kişi katıldı. Duaların ardından anne ve kızın cenazeleri gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Memuru, Kazada Ölen Eşi ve Kızını Gözyaşlarıyla Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement