Polis Memuru, Meslektaş Sevgilisini Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Polis Memuru, Meslektaş Sevgilisini Öldürdü

Polis Memuru, Meslektaş Sevgilisini Öldürdü

Manisa'da, polis memuru Beytullah T., meslektaşı Gülay M. ile evlenince oturmayı planladıkları evde tartışmaya başladı. Öfkelenen polis memuru, tabancayla Gülay M.'yi vurdu.

29.08.2015 01:09  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, polis memuru 38 yaşındaki Beytullah T., iddiaya göre evlilik hazırlığı yaptığı aynı yaştaki polis memuru Gülay M.'yi tabancayla vurarak öldürdü.

TARTIŞMA BÜYÜDÜ, SİLAHINA SARILDI

Olay, gece saatlerinde Güzelyurt Mahallesi 5700 Sokak'ta meydana geldi. İzmir'de görev yaptığı öğrenilen polis memuru Beytullah T., Manisa Trafik Tescil Müdürlüğü'nde görev yapan arkadaşı polis Gülay M. ile buluştuğu bir evde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre Beytullah T., tabancayla Gülay M.'ye ateş etti.

KOMŞULAR SİLAH SESİNE KOŞTU

Silah seslerini duyan ve ardından Beytullah T.'nin koşarak evden uzaklaştığını gören komşuları içeri girdiklerinde ise Gülay M.'yi kanlar içerisinde buldu.

POLİS, CANSIZ BEDENİNİ BULDU

İhbar üzerine gelen polis, evde Gülay M.'nin cansız bedenini buldu. Gülay M.'nin cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Merkez Efendi Hastanesi Morgu'na gönderildi.

KAÇAN POLİS MEMURU ARANIYOR

Olaydan sonra çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, zanlı Beytullah T.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

GELİNLİKLE GİRECEĞİ EVDE ÖLDÜRÜLDÜ

Polis memurları Beytullah T. ile Gülay M.'nin evlilik hazırlıkları yaptığı ve olayın gerçekleştiği evde oturmayı planladıkları iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Memuru, Meslektaş Sevgilisini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Yok: Polis bile sevgilisini vuruyo bız kime güvenicez 63 12 Yanıtla
    ADAMINOĞLU: TEYO DAYINA GÜVEN GERİSİNİ MERAK ETMESEN 4 1
  • alevi astsubay cizre garnizon 5: Vuracak kurt cocugu bulamamis tir 11 62 Yanıtla
  • ferit.: Polislerin gücü hırsıza katile òzellikle pkk.ya yetmiyor ama yakinlarini iyi temizliyorlar. 39 27 Yanıtla
    gerçek: Peki senmi mücadele ediyorrsun seninmi gücün yetiyor sahte kabadayı 3 0
  • Allah ıslah etsin: polis Kürdü öldürünce kimse kızmaz üzülmez.ama ölen öldürülen böle bi olay olunca üzülürsünüzz.çokk yazık.ölen insansa öldürülüyorsa bide düşüncenin önemi olmamalı.empati kurum lütfen 8 32 Yanıtla
    Allah ıslah etsin: Birazz okuyan bi insan olsan.kimsenin amacının kürdistan kurmayı istemedğini bilir. bu ülkede parti olarak girdik önümüze taş koymasalar her şey rayına girerdi. ama doğuda yaşamadığın için hiç bi gerçeği göremezsin. milletten haberlerden bildiğin kadar konuşuyorsun. 0 3
  • Allah tan korkun: polisler çıldırmak üzere herkez polisin üstüne gidiyor 14 6 Yanıtla
  • elcin: es arasinda kavga oldugunda biri ortami terketmesinde yarar var biz esimle oyle yapiyoruz cunku benim esimde asker oda isi nedeniyle stresli ola biliyor sinirli ola biliyor onun icin kavga oldugunda uzerine uzerine gidilirse sonuc allah korusun kotu olabilir 18 0 Yanıtla
  • anonim 1: psikopat her yerde psikopat kimligi meslegi kıdemi yok bunun 17 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement