Polis Memurunun Şehitler Tepesi'ndeki Sevgilisiyle Çektiği Selfieye Ödül - Son Dakika
Güncel

Polis Memurunun Şehitler Tepesi'ndeki Sevgilisiyle Çektiği Selfieye Ödül

Polis Memurunun Şehitler Tepesi\'ndeki Sevgilisiyle Çektiği Selfieye Ödül

14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında çiftlerin Beşiktaş’ta çektiği fotoğrafların yarıştığı Aşkın Selfiesi yarışmasında kazanan ilk 3 yarışmacı ünlü isimlerin oylarıyla belirlendi.

13.02.2017 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında çiftlerin Beşiktaş'ta çektiği fotoğrafların yarıştığı Aşkın Selfiesi yarışmasında kazanan ilk 3 yarışmacı ünlü isimlerin oylarıyla belirlendi. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da yarışmaya katılan bir polis memurunun Şehitler Tepesi önünde sevgilisiyle çektiği selfieye jüri özel ödülü vereceğini açıkladı.

Beşiktaş Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Aşkın Selfiesi yarışmasının kazananları ünlü isimlerin oylarıyla belirlendi. Zorlu Center Raffles Otel'de gerçekleştirilen Aşkın Selfiesi yarışmasının jüri koltuğunda Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar, oyuncu ve yazar Pelin Batu, Helin Avşar, Akın Saatçi, Cem Karakuş, Elif Demiralp gibi birçok ünlü isim yer aldı. Yarışmada, sosyal medyadan #askınselfiesi2017 hastagiyle çok sayıda çiftin Beşiktaş sınırları içerisinde çektiği aşk temalı en güzel fotoğrafların yarıştı. Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz ve Elif Güvendik'in yaptığı yarışmada ünlü isimler yüzlerce çiftin arasından kazananları belirlemede zor anlar yaşadı.

İlk 3 isme tatil ödüllerinin verildiği yarışmada Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, bir polisin Beşiktaş'ta hain terör saldırısının yaşandığı Şehitler Tepesi önünde sevgilisiyle çektiği selfiesine jüri özel ödül vereceğini açıkladı. Yarışmanın 1'incisi bir çiftin çocuklarıyla çektiği selfiesi olup Küba turu kazanırken, 2'inci seçilen selfiede bir anne ve iki çocuğunun fotoğrafı yer alarak Amerika turu kazandı. Yarışmanın 3'üncülüğünü aynı puanı alan iki selfie paylaşarak helikopter ile İstanbul turu yapma şansını kazandı.

"Aşkın selfieleriyle topluma mesajlar vermeye çalıştık"

Aşkın Selfiesi yarışmasıyla birçok çiftin Beşiktaş'ta çekilen selfielerini değerlendiren Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, " Biz Beşiktaşlılar, özgürlükçü değerlerin, her türlü değerlere saygının aslında değerlere aşkın temsilciliğini yapıyoruz. Aşkın selfiesiyle 3 sene oldu. İki senedir çok güzel aşkın selfieleriyle topluma mesajlar vermeye çalıştık. Sevgilimize, karımıza, çocuğumuza, ailemize, inancımıza, aslında biz aşkla çok farklı aşkları da içine alan bir yarışma düzenlemeye çalışıyoruz. Aşk deyince hiç şüphesiz kadının erkeğe aşkı insanın aklına gelir ama aslında o aşkı renklendiren bulunduğumuz semtler" diye konuştu.

"Buraya jüri olmak çok hoşuma gitti"

Yarışmanın jüri koltuğunda olmaktan dolayı çok memnun olduğunu belirten Helin Avşar, " İyi çifti gözlerinden anlarım, sahte mi yoksa doğru mu diye dolayısıyla buraya jüri olmak çok hoşuma gitti. Çünkü bu gün gerçek aşkı bulacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polis Memurunun Şehitler Tepesi'ndeki Sevgilisiyle Çektiği Selfieye Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor
    23:13 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor

    Ordu'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ana arı yetiştiriciliği kursuna 23 kişi katıldı. Vali Muammer Erol, kursu ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi. Kurs sonunda sertifika verileceği belirtildi.

  • OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı
    23:09 OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

    OnePlus'ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 16 GB RAM belleği ile dikkat çekiyor. Ayrıca 1,5K kavisli ekran, 6000 mAh pil ve 100W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, rakiplerine aman vermeyecek.


Advertisement