'Polis, Sendika Temsilcisine Silah Çekti' İddiası - Son Dakika
Yerel

'Polis, Sendika Temsilcisine Silah Çekti' İddiası

\'Polis, Sendika Temsilcisine Silah Çekti\' İddiası

Şanlıurfa'da Sağlık-Sen'in hastane temsilcisine bir polis memuru tarafından silah çekildiği iddia edildi.

29.03.2014 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde çalışan Memur-Sen'e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Şanlıurfa Şubesi üyesi ve hastanedeki sendika temsilcisi Ayhan Tutucu'ya dün akşam saatlerinde bir polis memuru tarafından silah çekildiği iddia edildi.

Olayla ilgili Ayhan Tutucu'nun polis memurundan şikayetçi olması üzerine şahıslar Şehitlik Polis Karakolu'na götürüldü. Burada şahısların sorguları devam ederken arkadaşlarına destek vermek için karakola gelen Sağlık-Sen Şanlıurfa Şubesi Başkanı Mahmut Atçı olayın şahıslar arasındaki bir husumetten kaynaklandığını kaydetti.

Olayla ilgili açıklama yapan Atçı, "Çocuk hastanesinde çalışan Ayhan Tutucu arkadaşımız aynı zaman da sendikamızın işyeri temsilcisi. Bu arkadaşımızla ilgili yine aynı arkadaş buna benzer bir olayla karşı karşıya kaldı. Bir saldırı olayı gerçekleşti. Saldırıyı yapan arkadaşımız bir polis memuru. Ben bunu kesinlikle kurumlara bulaştırmadan bu işi çözmemiz gerektiğini düşünüyorum. Olay şahıslarla ilgili bir olaydır. Bu arkadaşların yaptığı bu durum, özellikle emniyet mensubu arkadaşımızın yaptığı bu durum doğru bir durum değil. Bu konuda hukukun, adaletin yapması gereken neyse yerini bulacaktır diye düşünüyorum. Bir daha bu tür şiddet ve saldırı olaylarının olmaması dileğiyle hayatımıza devam edeceğiz. Biz her zaman olduğu gibi şiddete karşıyız. Şiddet olaylarının son bulmasını diliyoruz. Kesinlikle eğitimli ve kültürlü kişilerin şiddete bulaşmamaları gerektiğini ifade ediyoruz. Hele hele bu kişiler emniyet mensubuysa bunların asla ve asla şiddete bulaşmamaları gerekiyor. Bu konunun adli mercilere intikal etmesi için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz" dedi.

'KAMERA KAYITLARI VAR'
Silah çekildiğiyle ilgili olarak Atçı, "Tabi çalışan arkadaşımızın böyle bir iddiası var. Bu konuda emniyetimiz gerekli araştırmasını, adaletimiz, hukukumuz gerekli araştırmasını yapacak. Kamera kayıtları falan alınacak. Ondan sonra bununla ilgili iş ve işlemler devam edecektir" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 'Polis, Sendika Temsilcisine Silah Çekti' İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement