Polis, Siyahi Genci Sebepsiz Yere Kurşunladı - Son Dakika
Güncel

Polis, Siyahi Genci Sebepsiz Yere Kurşunladı

Polis, Siyahi Genci Sebepsiz Yere Kurşunladı

ABD'de emniyet kemerini takmadığı için durdurulan siyahi bir genç, hiçbir direnme göstermediği halde polis tarafından vuruldu.

29.09.2014 14:53  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Güney Carolina eyaletine bağlı Richland County kasabasında emniyet kemerini takmadığı için durdurulan siyahi bir genç, silahsız olduğu ve hiçbir direnme göstermediği halde polis tarafından vuruldu. O anlar bir otomobilin torpido kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

EMNİYET KEMERİNİ TAKMADIĞI İÇİN DURDURULDU

ABC News'un haberine göre, Levar Jones adlı 34 yaşındaki siyahi adam emniyet kemerini takmadığı için polis tarafından durduruldu. Polis Sean Groubert, Levar Jones'u aracından indirerek kimlik belgelerini istedi.

POLİS, GENCE İKİ KEZ ATEŞ ETTİ

Jones kimlik belgelerini almak için kamyonetinin içine eğildiği sırada silahını çeken polis Sean Groubert 'Arabadan çık' diye bağırdıktan sonra kurbana iki kez ateş ederek vurdu. Neyse ki, kurşunlar Levar Jones'a isabet etmedi.

Siyahi adamın o sırada 'Beni neden vurdun' diye bağırdığı duyuldu. Olay üzerine polis Sean Groubert açığa alındı. Groubert'in 20 yıl hapis istemiyle yargılanması bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis, Siyahi Genci Sebepsiz Yere Kurşunladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • SERDAR: AMERİKAN POLİSİ AFFETMEZ TÜRK POLİSİNİ VURUN SESİ ÇIKMAZ 10 5 Yanıtla vatandaş: tabi tabi onlar melek gibi vur kafalarına ekmeğini elinden al demi :) 0 0
  • nuri: geçen günde reşadiyeden tokata giden polisin biri niksar yolunda araba onu sollamış diye adamları kurşun yağmuruna tuttu ve kaçtı bizde ordan geçiyoduk adamlar plakayı jandarmaya verip ibar ediyorlar jandarma polis olduğunu öğreniyor adam tokatta diğer meslektaşları bi güzel silahına boşalan mermininin yerini dolduruyorlar elbiselerini değişiyorlar inkar ediyorlar daha sonra jandarma polisi tongaya düşürüyor adam dökülüyor bir bir itiraf etti sonrada sakın medyaya haber verilmesin diyerek adamları tehdit etmiş emniyet bizim polisler türkiyenin her yerinde ne pislikler yapıyorlar ama emniyet kurumu çok tehlikeli hiç bir haberlerini duyurmuyorlar 3 5 Yanıtla serkan: nuri ne sallamışsın be boşalan kovanları dolduruyorlar bunu hangı aptal polıs yapar balıstık ıncelemeden polısın kayıtlı sılahından ortaya çıkmaz mı bu polısın kendı beylık sılahı degıl mı emniyet mı bahsettıgın mafya mı ne pıslık yaptığını salladığına pardon ya da bıldıgıne gore ıclerınde mısın yakınen 0 0 nuri: ulann ne sallıyacam petbazlar ara reşadiye emniyetini sor sana yerinide söylüyorum veya tokat yada niksar jandarmasını ara sor illaaa atılıp pislik yapacan ya sırf millet oluyor pisliğinizi duyuyor diye kudurdunnn 0 0 nuri: gerzekkkk tanancayı temizlemişler boş kovanların yerini doldurmuşlar bu arada sizler pkk yıda mafyayıda geçtiniz bana kendinizi anlatmayın koskoca türkiye cumhurbaşkınıa iftira atan iftira atıp uğraşan yine cemaatin polisiyle bir olup bu ülkenin anasını ağlatan yine kendi çıkarları için kendi meslektaşlarını göz altına alırken her türlü pisliği yapan polisler kadar tehlikeli biri varmı acaba mafyaymış kurban olun siz mafyaya 0 0
  • vatandaş: Bence çok gerekli bir hamle çünkü polis durup arabadan indikten sonra adam arabadan birşey almak istercesine arabaya atlıyor. Belki de eline silah alsa polisi öldürecek. Bravo polise, hızlı ve atik. 4 3 Yanıtla ozi: sen önce haberi bi güzel oku. . . . sonra yorum yap. sence adam neden arabaya tekrar dönüyo . malo. 0 0
  • tolga: paralel yapının polisidir bu 1 0 Yanıtla
  • hülya: bu kadar korkak polis olmamalı hadi kendini korumak için ateş ettin diyelim bi kere sık bu ne korkaklık :) 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi
    01:53 THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi

    Türk Hava Yolları (THY) Cenevre Müdürlüğü, iftar programı düzenledi. Programa, Türkiye'nin BM Cenevre Ofisi Nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Güven Begeç, BM Cenevre Ofisi Medeniyetler İttifakı Özel Temsilcisi Büyükelçi Hakan Kıvanç ve diğer davetliler katıldı. Başkonsolos İpek Zeytinoğlu Özkan, Türkiye'nin deprem bölgelerine yapılan yardımları hatırlatarak, asrın felaketinin üstesinden geleceklerini belirtti. İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'ye yapılan yardımlar da konuşuldu.

  • Ankara'da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada
    01:46 Ankara'da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde tali yoldan caddeye çıkan çimento tankeri kontrolden çıktı. Devrilerek yokuş aşağı kayan tankerin görüntüsü anbean kameraya yansıdı. Kaza neticesinde şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.

  • Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
    01:42 Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü

    Avcılar'da yaşanan olayda, Vehbi Yıldız adlı şahıs, 3 çocuğunun annesi olan eşi Serap Yıldız'ı bilinmeyen bir nedenle silahla vurarak öldürdü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Vehbi Yıldız'ın eylemi sonrası olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ancak Serap Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından yapılan incelemelerin ardından Serap Yıldız'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Gaziantep'te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu
    01:33 Gaziantep'te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu

    Gaziantep-Nizip karayolunda vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurulmuş bir kadın cesedi bulundu. Cesedin kimlik tespiti için adli tıp kurumuna kaldırılmasıyla birlikte zanlı ya da zanlıları bulmak için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı.

  • Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti
    01:33 Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti

    DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti. Babacan, partililer tarafından karşılandı ve partisinin Karlıova Belediye Başkan adayı İlyas Bingöl'e destek istedi. Babacan, Türkiye'deki sorunlarla ilgili hazırladıkları ansiklopediyi ve DEVA belediyeciliği ahlaki kural bildirgesini anlattı.

  • İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
    01:29 İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza; İskenderun ilçesi Numune Mahallesi'nde meydana geldi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Gaziantep'te Yol Kenarında Silahla Öldürülen Kadın Bulundu
    01:25 Gaziantep'te Yol Kenarında Silahla Öldürülen Kadın Bulundu

    Gaziantep-Nizip kara yolunun 11. kilometresinde bir kadının yol kenarında hareketsiz yattığını görenler durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri, kadının silahla öldürüldüğünü belirledi. Üzerinden kimlik çıkmayan kadının cesedi, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Ankara Pursaklar'da çimento tankeri devrildi, o anlar kameraya yansıdı
    01:20 Ankara Pursaklar'da çimento tankeri devrildi, o anlar kameraya yansıdı

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde tali yoldan caddeye çıkan çimento tankeri kontrolden çıktı. Devrilerek yokuş aşağı kayan tankerin görüntüsü anbean kameraya yansıdı.

  • Hamza Dağ: 'Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım'
    01:15 Hamza Dağ: 'Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım'

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Selçuk'ta düzenlenen mitingde projelerini anlatarak heyecanını İzmir halkıyla paylaştı.


Advertisement