Polis Teşkilatı'nın 170. Yılı Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Polis Teşkilatı'nın 170. Yılı Kutlamaları

Polis Teşkilatı\'nın 170. Yılı Kutlamaları

Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 170. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Sanko Park’ta “Polis Sergisi Standı” açıldı.

10.04.2015 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Sanko Park'ta "Polis Sergisi Standı" açıldı.

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıldönümü dolayısıyla Sanko Park ana atriumda, Osmanlı'dan günümüze polis kıyafetleri, Abdullah Yalçın'ın karakalem ve pastel ile yaptığı resimler sergilendi, Emniyet Müdürlüğü birimlerinin tanıtım stantları kuruldu, AVM girişinde bando gösterisi yapıldı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları ile Mücadele Şubes, Toplum Destekli Polislik Şubesi, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespiti Şubesi ile Trafik Denetleme Şubesi tarafından "Polis Sergisi Standı" açıldı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği etkinliğin açılışı, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Hüseyin Ateş, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Behçet Şüküroğlu ve Ahmet Kamalı, Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu ve Sanko Park İşletme Müdürü Taner Neng tarafından yapıldı.

MOBESE kameraları görüntüleri, olay yeri inceleme, Asayiş Şube ve Bomba İmha uzmanlarının stantları, ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis Teşkilatı'nın 170. Yılı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement