Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Şarkışla Kaymakamı Gül ve Belediye Başkanı Oğuz, kutlama mesajı yayımladı.

10.04.2014 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkışla Kaymakamı Davut Gül ve Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, polis teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Gül, mesajında, emniyet teşkilatının, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruduğunu, ülkenin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele ettiğini, yardıma muhtaç insanlara yardım elini uzattığını belirtti.

Polis teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümü kutlayan Gül, "Türk polis teşkilatı mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, görevi sırasında hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevini sürdüren polis teşkilatı mensuplarına aileleriyle sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum" ifadesini kullandı.

Şarkışla Belediye Başkanı Oğuz'un mesajı

Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ise mesajında, devletin köklü kuruluşlarından emniyet teşkilatının, 169 yıldır canla başla milletin canını ve malını korumak adına hizmet verdiğini belirtti.

Oğuz, mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Görevini her zaman fedakarca yapan ve gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getiren polisimiz, milletimizin can ve mal güvenliğini, huzurunu temin ve muhafaza ederek her zaman halkımızın sevgi ve takdirini kazanmıştır. Başta Şarkışla İlçe Emniyet Müdürlüğümüz olmak üzere emniyet teşkilatımızın 169. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve görevi başındaki tüm emniyet teşkilatımızın her bir ferdine kolaylıklar diliyorum." - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement