Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Tarsus ve Gülnar ilçelerinde tören düzenlendi.

10.04.2014 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Tarsus ve Gülnar ilçelerinde tören düzenlendi.

Tarsus'ta düzenlenen törenler Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy'un Atatürk Anıtı'na çelenk sunması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Emniyet Amiri Hüseyin Dönmez, törende yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza dek var etmenin ve yüceltmenin, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak halka hizmet etmenin Türk polisinin heyecanı ve gururu olduğunu söyledi.

Törende öğrenciler arasında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye girenlere Kaymakam Hasan Göç, Garnizon Komutanı Albay Abdulkadir Yavuz ve Belediye Başkanı Şevket Can tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Polis memurları tarafından katılımcılara gül ve cezerye dağıtımırken, Emniyet Müdürü Aksoy törenin ardından makamında tebrikleri kabul etti.

Gülnar ilçesinde de Emniyet Amiri Hamza Bilgen, Kaymakamlık önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, toplumdaki huzur ve güvenin devamını sağlamak, vatandaşların can ile mal güvenliğini korumak için çalıştıklarını belirterek, gece gündüz demeden çalışmaya devak edeceklerini söyledi.

Buradaki törenin ardından Bilgen beraberindeki Kaymakam Tekin Dundar ve Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel ile makamında pasta kesti. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement