Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Antalya'da polis gecesi etkinliği yapıldı.

10.04.2014 23:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında "Yunus Çocukları Keman Orkestrası", "Antalya Emniyet Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu (TSM)" ve "Polisgücü Halk Oyunları Ekibi" sahne aldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğünce Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılışında Polisgücü Minikler Halk Oyunları ekibi Diyarbakır yöresi halk oyunu gösterisi sundu. Ardından orkestra şefliğini Arzu Dede'nin yaptığı Antalya Emniyet Müdürlüğü TSM Korosu "Sevda Yüklü Kervanlar", Fındıklı Bizim Yolumuz", "Ayşem" adlı eserlerin yanı sıra bir çok şarkı seslendirdi.

Trafik ve yunus polisi üniformalarıyla orkestraya katılan 5-15 yaş arasındaki çocuklardan oluşan, orkestra şefliğini Muhammed Rauf'un yaptığı Yunus Çocukları Keman Orkestrası da programda sahne aldı. Aralarında Mısır, Almanya ve Irak'tan çocukların da yer aldığı 120 kişilik orkestra, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Programın kapanışında ise Polisgücü Büyükler Halk Oyunları ekibi Adıyaman yöresi halk oyunları gösterisini sahneledi.

Etkinlik plaket takdiminin ardından sona erdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement