Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Taşova İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, şehit polis ailelerine ziyarette bulundu.

11.04.2014 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Taşova İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, şehit polis ailelerine ziyarette bulundu.

İlçe Emniyet Müdürü İlhan Sönmez, teşkilatın 169'uncu kuruluş yıl dönümü nedeniyle şehit polis ailelerine yönelik ziyaret programı düzenlediklerini söyledi.

Şehitlerin baş tacı olduğunu ifade eden Sönmez, şunları kaydetti:

"Canımız, ciğerimiz, her şeyimiz ve her zaman baş tacı ettiğimiz şehit ailelerimizi ziyaret ettik. Onlara her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeye gayret gösterdik. Bu vatan eğer vatansa, çocuklarımızla mutlu bir şekilde yaşayabiliyorsak, iş sağlayabiliyorsak, vatan için kanlarını döken şehitlerimizin sayesindedir. Ailelerimiz evlatlarını bu vatan uğruna şehit vermişler. Şehitlerimiz de ölümün en güzel mertebesini almışlar. Onlara Allah'tan rahmet diliyoruz. Bize şefaatçi olurlar inşallah. Bu anlamda, Taşova'da bulunan şehit ailelerimizin varsa sorunlarını dinliyor biz de bu sorunlarla ilgili kurumlarla görüşerek çözüm noktasında bize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz." - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement