Polis, Törenle Memleketine Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Polis, Törenle Memleketine Uğurlandı

Polis, Törenle Memleketine Uğurlandı

Muğla’da kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Muğla Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polis memuru Sıtkı Kocağa’nın cenazesi, Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin ardından memleketine gönderildi.

27.08.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Muğla Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polis memuru Sıtkı Kocağa'nın cenazesi, Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin ardından memleketine gönderildi.

Törene, Muğla Valisi Amir Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, siyasi partilerin temsilcileri, yakınları ve meslektaşları katıldı. Vali Çiçek, törendeki konuşmasında, ailesi, yakınları ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diledi. Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ise saygı, sevgi ve hoşgörü ile anılan Kocaağa'nın, mesai arkadaşlarıyla daima uyum içerisinde çalıştığını belirtti.

Çetinkaya, meslektaşını ani gelişen rahatsızlığı yüzünden kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydederek, "Görev yaptığı süre içerisinde Türk Polis Teşkilatı mensubuna yakışır üstün görev anlayışıyla amirleri olarak bizlerin ve mesai arkadaşlarının takdirini kazanan merhum meslektaşımız, 20 yıllık meslek hayatı boyunca ülkemize, milletimize ve Muğla'mıza hizmet etmiş, başarılı bir personelimizdi" diye konuştu.

Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak tarafından okunan duanın ardından Kocaağa'nın cenazesi, defnedilmek üzere Kocaeli'nin Darıca ilçesine gönderildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis, Törenle Memleketine Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement