Polis vatandaşla buluştu - Son Dakika
Güncel

Polis vatandaşla buluştu

Polis vatandaşla buluştu

Toplantıda, Bahçelievler sakinlerinin güvenlik ile ilgili asayiş hizmetleri değerlendirildi.

15.12.2016 10:10  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce halka sunulan güvenlik hizmetlerinin etkinliğinin artırılması, verilen hizmet memnuniyetinin yükseltilmesi ve güvenli yaşama toplumun bütün kesimlerinin katılmasının sağlanması amacı ile Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde Huzur Toplantısı yapıldı.

Toplum Destekli Polisliğin görev ve amaçları, dolandırıcılık, hırsızlık ve öğrencilerin güvenliği konularında vatandaşlara bilgilendirme yapılarak polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün'ün ev sahipliğinde gerçekleşen Huzur Toplantısına İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Belediye Başkanı Osman Develioğlu, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

"İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kalite Politikası" ve "Suçlular Aramızda" adlı video gösterilerin ve 2016 yılının genel değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda, vatandaşların sorularını İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün cevapladı.

"Bahçelievler İstanbul'un gözbebeği"

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün "Bugün gerçekleştirdiğimiz Huzur Toplantımıza aslında sizleri tebessüm ettireceğimiz bir konsept ile hazırlanmıştık ancak, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ta yaşanan üzücü olaydan dolayı bunu değiştirdik" dedi. Meydana gelen terör, asayiş ve her türlü olumsuz durumun kendilerini asla yıldıramayacağını söyleyen Kenan Şaban Süzgün "15 Temmuz sürecinde olduğu gibi, her zaman Bahçelievler halkı ile dayanışma içindeyiz. 775 personel ile İstanbul'un göz bebeği olan Bahçelievler'e ve onun güzel halkına 7/24 esasına göre hizmet veriyoruz" dedi.

"Emniyet her şeyden önemli"

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da terörü lanetleyerek başladığı konuşmasında; "Gencecik aslanlar ülkeleri için can verdiler. Gözü dönmüş caniler günahsız insanları katlettiler. Bunu 15 Temmuzda da yaptılar, amaçları ülkemizi parçalamaktı ama halkı hesaba katmadılar. Halkımız ve polisimiz 15 Temmuzda el ele vererek, tıpkı istiklal savaşında olduğu gibi ülkemizi korudular" dedi. Emniyet sağlanmadan hiçbir gelişme yaşanamayacağını da dile getiren Başkan Develioğlu; "Emniyet, ticaretin, sanayinin eğitimin ve soysal kültürel faaliyetlerin alt yapısıdır. Emniyet eksik olmazsa bu hizmetler de olmaz. Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Bahçelievler'de de emniyet birinci planda yer alıyor" dedi.

"Biz birlik oldukça başaramayacaklar"

İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit de konuşmasında ülkemizin terör kıskacına alınmaya çalışıldığını söyledi. Dünyaya nizam vermeye çalışan bazı mihrakların acımasızca, masum insanların ve milletlerin canına, malına kastettiğini söyleyen Özyiğit bunu yapanların asıl hedeflerinin Türkiye ve Türk halkı olduğunu belirtti. Kaymakam Özyiğit; "Bizim bin yıllık tarihimize bakıldığında hiçbir dini inanca ve konuşulan dile müdahale etmediğimizi görürler. Biz gittiğimiz her yere sevgiyi ve barışı da beraber götürdük. Bizi bölemeyecekler, bunu 15 Temmuzda başaramadılar, biz bir ve beraber oldukça hiçbir zaman da başaramayacaklar" dedi.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement