Polis Vatandaşları Uyardı - Son Dakika
Yerel

Polis Vatandaşları Uyardı

Polis Vatandaşları Uyardı

Kütahya’da Siber Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü, halkı sosyal paylaşım siteleri üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı.

20.01.2015 23:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da Siber Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü, halkı sosyal paylaşım siteleri üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, bazı dolandırıcıların da insanları telefonla arayarak 'Bugüne kadar sağlık sigortanızdan herhangi bir şekilde faydalanamadığınızdan dolayı tarafınıza para iadesi yapılacaktır' şeklinde konuşarak vatandaşlardan bankamatik veya kredi kartı bilgilerinin istendiği belirtildi.

Açıklamada, aynı yöntemin, 'daha önce bankalardan çekmiş olduğunuz kredilerden dolayı, yapılan dosya masraflarının tarafınıza iade edileceği' şeklinde de kredi kartı veya bankamatik kart numarası istendiği de belirtildi ve bu tür olaylara karşı vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Açıklamada, bazı kişilerin ise oto alım satımı yapan sitelerden başkalarına ait araç fotoğraflarını alıp, sahte satış yaparak kapora ücreti alarak dolandırıcılık yaptıkları ifade edildi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis Vatandaşları Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement