Polis ve Askerlerin Şehit Edilmesi Protosto Edildi - Son Dakika
Yerel

Polis ve Askerlerin Şehit Edilmesi Protosto Edildi

Grup adına açıklama yapan Tamam: "Sadece şehit cenazelerimiz ile terörle mücadele yıllarında, vatan söz konusu olduğunda değil, sizlere ihtiyaç duyduğumuzda da bizleri yalnız bırakmayın.

02.11.2014 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de bir grup,  polis ve askerlerin şehit edilmesini protesto etti.

Köprübaşı'nda bir araya gelen ve kendilerine Türk Emekli Komando Astsubay ve aileleri diyen grup, daha sonra İstiklal Mahallesi Adalar Mevkisi'ne kadar yürüdü. Burada grup adına açıklama yapan emekli asker Sami Tamam, polis ve askerlerin şehit edilmesini protesto etmek için bir araya geldiklerini söyledi.

Oturma ve açlık eylemi yapmak için Eskişehir Valiliği'ne başvuru yaptıklarını dile getiren Tamam, şöyle konuştu:

"Ancak ülkemiz üzerinde oynanan kalleşçe oyunlar, vatan topraklarımız üzerinde dolaşan kara bulutlar nedeniyle her zaman olduğu gibi yine her zaman olduğu gibi haklarımızın önüne geçti ve yine vatan dedik. Şehit polis ve mehmetçiklerimize sahip çıkmak için buradayız. Canilere, vatan hainlerine, üstelik ailelerinin yanında mehmedimizi arkadan vuracak kadar kan kusan korkaklara meydan okumak için buradayız."

Polislerin ve askerlerin sadece şehit olduklarında hatırlandığını savunan Tamam, "Sadece şehit cenazelerimiz ile terörle mücadele yıllarında, vatan söz konusu olduğunda değil, sizlere ihtiyaç duyduğumuzda da bizleri yalnız bırakmayın. Cenazelerimize gösterdiğiniz hassasiyeti görevde iken ve emekliliğimizde de gösterin" dedi.

Grup, açıklamanın ardından dağıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polis ve Askerlerin Şehit Edilmesi Protosto Edildi - Son Dakika


Advertisement