Tatvan'da Polis ve Basın Arasındaki Dostluk Maçı Berabere Bitti - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da Polis ve Basın Arasındaki Dostluk Maçı Berabere Bitti

Tatvan\'da Polis ve Basın Arasındaki Dostluk Maçı Berabere Bitti

Bitlis'in Tatvan ilçesinde görev yapan basın mensupları ile Tatvan Emniyet Müdürlüğü arasında oynanan dostluk maçı berabere bitti.

07.07.2014 09:45  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan ilçesinde görev yapan basın mensupları ile Tatvan Emniyet Müdürlüğü arasında oynanan dostluk maçı berabere bitti.

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Tatvan 10. Motorlu Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral İlhan Kırtıl'ın da basın mensuplarına karşı forma giydiği maç Tatvan Emniyet Müdürlüğü'nün Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan kapalı halı sahasında oynandı. Tatvan Emniyet Müdürlüğü takımın hızlı başladığı ve üst üste bulduğu gollerle önde götürdüğü maç dostluk havasında oynandı. Tatvan Emniyet Müdürlüğü takımın ilk yarısını önde götürdüğü maçın ikinci yarısında toparlanan basın mensupları, geride oldukları maçta skoru dengelemeyi başardı. Oldukça çekişmeli ve bol golü geçen maç, 14 - 14 olarak berabere bitti. Maçın ardından sahada ter döken her iki takımın oyuncuları bir birlerini tebrik etti.

Maçın ardından her iki takının oyuncularını tebrik eden Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, oyuncuları sergiledikleri performanstan dolayı tebrik etti.

Basın mensuplarının ortaya koyduğu oyuna karşılık maçtan sonra birde itirafta bulunan Kaymakam Erkan, "Açıkçası karşımızda bu kadar güçlü bir takım beklemiyorduk. Ancak rakibimiz önceki maçlardan ders çıkararak bize karşı bu maçta oldukça etkili bir oyun ortaya koydu. Açıkçası maçın berabere bitmesi de tesadüf oldu. İlk yarısını bizim önde götürdüğümüz maçta, basın mensubu arkadaşlarımız ikinci yarıda neredeyse topun ayağımıza gelmesine izin vermediler. Ama her şeye rağmen maçın hem dostluk havasında oynanması hem de berabere bitmesi bizleri mutlu etti. Bu nedenle maçta ter döken her iki takım oyunlarını tebrik ediyorum" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatvan'da Polis ve Basın Arasındaki Dostluk Maçı Berabere Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement