Polis ve Jandarmaya Güzel Türkçe Konuşma Semineri - Son Dakika
Yerel

Polis ve Jandarmaya Güzel Türkçe Konuşma Semineri

Polis ve Jandarmaya Güzel Türkçe Konuşma Semineri

IĞDIR (İHA) – Iğdır’da, polis ve jandarmanın kişisel gelişiminin arttırılmasına yönelik olarak düzenlenen eğitim faaliyetleri kapsamında ‘Güzel Türkçe Konuşma Eğitim Semineri’ düzenledi.

16.05.2014 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IĞDIR (İHA) – Iğdır'da, polis ve jandarmanın kişisel gelişiminin arttırılmasına yönelik olarak düzenlenen eğitim faaliyetleri kapsamında 'Güzel Türkçe Konuşma Eğitim Semineri' düzenledi.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Gaffar Okan Konferans Salonu'nda düzenlen seminere; İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Erdem Yılmaz ile Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı personeli katıldı. Konu hakkında bilgi veren İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Türkçeyi yerinde ve doğru konuşmak, insanlarla daha kolay ve etkili bir iletişim kurabilmek, iş ve sosyal yaşamda başarılı olmak ve toplumda saygı görmek amacıyla bu eğitim seminerini düzenlediklerini söyledi. Babal, "İl Emniyet Müdürlüğümüz; personelinin kişisel gelişiminin arttırılmasına yönelik olarak düzenlenen eğitim faaliyetleri kapsamında; uzun yıllar TRT'de spikerlik yapmış ve halen Ankara Başkent İletişim Akademisi'nde hitabet, diksiyon ve güzel konuşma dallarında eğitim görevlisi olarak görev yapan Nermin Tuğuşlu hanımefendinin teşrifleriyle; Türkçeyi yerinde ve doğru konuşmak, insanlarla daha kolay ve etkili bir iletişim kurabilmek, iş ve sosyal yaşamda başarılı olmak ve toplumda saygı görmek amacıyla eğitim semineri düzenlendi. Seminer; iki oturum halinde, memur ve rütbelilerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir" dedi.

Seminer sonrasında İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Erdem Yılmaz tarafından semineri veren Nermin Tuğuşlu'ya teşekkür edilerek günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis ve Jandarmaya Güzel Türkçe Konuşma Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement