Gölköy Polisi, Yardıma Muhtaç Ailenin Evinin Çatısını Yaptırdı - Son Dakika
Güncel

Gölköy Polisi, Yardıma Muhtaç Ailenin Evinin Çatısını Yaptırdı

Gölköy Polisi, Yardıma Muhtaç Ailenin Evinin Çatısını Yaptırdı

Ordu'nun Gölköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları aralarında para toplayarak yardıma muhtaç 43 yaşındaki Adem Güneş'in tek katlı evinin çatısını yaptırdı.

26.11.2014 16:35  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Gölköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları aralarında para toplayarak yardıma muhtaç 43 yaşındaki Adem Güneş'in tek katlı evinin çatısını yaptırdı. İlçe Emniyet Amiri Mustafa Memiş, "Bir vatandaşımızın çatısı olmayan evinin su aldığını öğrendik. Emniyet çalışanları olarak para toplayıp yaptırdık, sıvasız olan evin sıvatılması içinde çalışma yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Ordu'nun Gölköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları ilçenin Kuşluvan Mahallesi'nde yaşayan evli ve 1 çocuk babası Adem Güneş'in tek katlı beton evinin çatısı olmaması nedeniyle su aldığını öğrendi. İnşaatta çalışırken düşerek belinden rahatsızlanan, bu nedenle sağlık sorunları yaşayarak herhangi bir işte çalışamayan Adem Güneş'in sosyal güvencesinin de olmaması üzerine, polisler harekete geçti. Polis memurları aralarında topladıkları para ile kereste, tuğla, çimento ve çatı malzemesi alarak evin çatısını yaptırdı. Çatı inşaatı çalışmasını hafta sonuna denk getiren polisler, ustalara da yardım etti.

BABASI BEKÇİYDİ

İlçe Emniyet Amiri Mustafa Memiş, çatısı yaptırılan tuğlalı evin dışının sıvatılması içinde aynı şekilde çalışma planladıklarını belirterek, "İlçemiz emniyetinde uzun yıllar bekçilik yaparak emekli olan ve vefat eden merhum Mustafa Güneş'in oğlu olan Adem Güneş'in evinin çatısının olmadığını öğrendik. Kendisinin maddi durumu olmadığı için evin su almasına sebep oluyordu. Çalışma gücü olmadığı için evin çatısını yaptıramamış, sosyal güvencesi de yok. Personelimiz bu duruma kayıtsız kalmayıp kendi aralarında örnek bir çalışmayla masrafları üstlendi. Para toplayarak çatı için gerekli malzemeleri temin etti. Ustalarla birlikte personelimizde inşaatta çalışarak çatının yapımını bitirdi. Tuğlalı bir bölümü sıvasız olan evin sıvatılması içinde aynı şekilde çalışma yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Adem Güneş ise kış ayında evinin çatısını yapan Gölköy Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti. - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gölköy Polisi, Yardıma Muhtaç Ailenin Evinin Çatısını Yaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement