'Polis, Yol Kesti, Adam Dövdü' İddiası - Son Dakika
Güncel

'Polis, Yol Kesti, Adam Dövdü' İddiası

\'Polis, Yol Kesti, Adam Dövdü\' İddiası

Şanlıurfa'da Mehmet Adsız isimli vatandaş, İl Emniyet Müdürlüğü önünde durdurularak yumruk darbeleriyle darp edildiğini iddia etti.

19.09.2014 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da Mehmet Adsız isimli vatandaş, çocuğunu hastaneye götürdüğü sırada trafikte birlikte sıkıştığı araç sürücüsü tarafından İl Emniyet Müdürlüğü önünde durdurularak yumruk darbeleriyle darp edildiğini iddia etti. Sivil giyimli kişinin emniyet önündeki kulübede görevli resmi polisler tarafından 'devrem' diye çağrıldığını söyleyen Adsız, soluğu savcılıkta aldı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde ikamet eden 32 yaşındaki Mehmet Adsız isimli vatandaş, dün rahatsızlanan çocuğunu tedavi ettirebilmek için kent merkezine geldi. Abide kavşağından Diyarbakır yoluna dönen ve ardından emniyet kavşağına giren Mehmet Adsız, karşı yönden gelmekte olan bir araçla aynı anda viraja girdi. İki aracında sıkıştığı ancak herhangi bir kazanın yaşanmadığı anların ardından diğer araç iddiaya göre İl Emniyet Müdürlüğü önünde Adsız'ın kullandığı aracın önünü kesti. Araçtan inen sivil giyimli bir kişi Adsız'a yaklaşarak, aracı içinden dahi çıkmayan sürücüye saldırdı. Üç çocuğu ve eşinin yanında yumruk darbelerine maruz kalan Mehmet Adsız, yaşadığı şoku üzerinden atamadan, çocuklarının çığlık sesleri ile karşılaştı. Aracından inmeye dahi vakit bulamayan ve yumruk darbelerini unutup çığlık atan çocuklarını sakinleştirmeye çalışan baba Adsız, emniyet müdürlüğü önündeki kulübede nöbet tutan polisler tarafından bir an olsun kurtarılabildi.

'ÇOCUKLARIMIN GÖZÜ ÖNÜNDE DAYAK YEDİM'

Resmi kıyafetli polislerin kendisini yumruklayan kişiye 'devrem' diye hitap ettiğini söyleyen Adsız, "Çocuklarımın ve karımın gözleri önünde beni vurdular. Oysaki benim hastam vardı ve hastaneye gidiyordum. Çocuklarım olayın şokunu üzerinden atmış değiller. Bana saldıran sivil giyimli kişinin polis olduğunu diğer resmi polislerin 'devrem' demesiyle çıkartabildim. Hangi devirdi yaşıyoruz. Bir polis bir vatandaşı eşi ve çocuklarının önünde hiçbir karşılık vermeden nasıl olurda böylesine saldırı yapabilir. Saldırı olayının ardından hemen çocuğumu hastaneye götürdüm ve kendim de orada rapor aldım Ardından savcılığa giderek şikayette bulundum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel 'Polis, Yol Kesti, Adam Dövdü' İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement