Polise Ateş Açan Zanlı 24 Saatte Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Polise Ateş Açan Zanlı 24 Saatte Yakalandı

Başkent’te çalıntı bir aracı inceleyen polis ekipleri kimlik kontrolü yaptığı sırada akrabasının kaçması için ekiplere ateş açan şahıs, yakalanarak gözaltına alındı.

03.02.2016 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent'te çalıntı bir aracı inceleyen polis ekipleri kimlik kontrolü yaptığı sırada akrabasının kaçması için ekiplere ateş açan şahıs, yakalanarak gözaltına alındı.

Ankara'nın Altındağ ilçesi Atıfbey Mahallesi 120. Sokak'ta önceki gün çalıntı bir aracı inceleyen polis ekipleri, olayla ilgisi olabileceği şüphesiyle 06 JRE 04 plakalı otomobilin sürücüsü E.T'yi gözaltına aldı. E.T'nin kimlik kontrolü yapıldığı sırada olay yerine gelen 3-4 kişi, şüphelinin kaçmasına yardımcı oldu. E.T'nin eniştesi olduğu belirtilen A.D., kendilerini takip etmemesi için polis ekiplerine 5 el ateş açarak olay yerinden kaçtı. Yaşanan olayın ardından detaylı bir soruşturma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği, olayın yaşandığı bölge gecekondu bölgesi olması ve MOBESE kameralarının olmamasına rağmen 1 gün içerisinde her iki şüphelinin de kimlik tespitini yaptı. Şüpheliler yapılan kimlik tespitinin ardından düzenlenen operasyonla yakalanırken, olayda kullanılan silah da ele geçirildi.

Emniyette ifadeleri alınan zanlılardan E.T., bir yakınını hastaneye götürmek için aynı sokaktan birkaç defa geçtiğini ve polislere ateş açanın eniştesi A.D. olduğunu söyledi. A.D. ise olay yerindeki polisler tarafından tespit edildi. A.D'nin daha önceden hakkında yaralama, tehdit ve uyuşturucu kullanma gibi suçlardan sabıkası bulunduğu ve iki ayrı suçtan hükmü geri bırakıldığı öğrenildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polise Ateş Açan Zanlı 24 Saatte Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement