2 Polisin Şehit Düşmesi Sonrası Yaşananlar Kamerada! - Son Dakika
Güncel

2 Polisin Şehit Düşmesi Sonrası Yaşananlar Kamerada!

2 Polisin Şehit Düşmesi Sonrası Yaşananlar Kamerada!

Diyarbakır'da 2 trafik polisinin şehit düştüğü saldırının ardından yaşananlar bir vatandaşın cep telefonuyla çektiği görüntülere yansıdı.

04.09.2015 10:04  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da 4 gün önce Ahmet Gılıç ve İlker Narin adlı iki trafik polisinin şehit düştüğü saldırının ardından yaşananlar, bir vatandaşın cep telefonuyla çektiği görüntülere yansıdı. Saldırı sonrası panik yaşayan vatandaşlar, iki polisi kurtarmaya çalıştı.

ARACA KOŞUYORLAR

İHA, merkez Kayapınar ilçesi Selahaddin Eyyubi Bulvarı'nda, 4 gün önce Ahmet Gılıç ve İlker Narin adlı iki trafik polisinin şehit olduğu saldırı sonrasında yaşananların görüntüsüne ulaştı.

Bir vatandaş tarafından cep telefonuyla çekilen görüntülerde, saldırı sonrasında panik yaşayan çevredeki vatandaşların araca doğru koşuşturmaya başladığı görüldü.

PANİK HALİNDE 112'YE TELEFON

Vatandaşlar, aracın içerisinde baygın halde bulunan polislere yardımcı olmaya çalışırken, bir vatandaş da panik halinde 112'yi arayarak, ambulans istedi.

2 POLİS ŞEHİT DÜŞTÜ

Diyarbakır'da 30 Ağustos'ta trafik polisi aracına uzun namlulu silahla düzenlenen saldırıda iki polis memuru yaralandı. Yaralı polisler, çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye götürüldü. Yaralı polislerden Ahmet Gılıç yolda, İlker Narin ise hastanede şehit düştü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 2 Polisin Şehit Düşmesi Sonrası Yaşananlar Kamerada! - Son Dakika


Advertisement