8 Yaşındaki Kızı Taciz Eden Polis Memuru Tutuklandı - Son Dakika
Yerel

8 Yaşındaki Kızı Taciz Eden Polis Memuru Tutuklandı

Meslektaşının 8 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında 24 yıl hapis istenen polis memurunun yargılanmasına başlandı.

22.07.2014 16:43  Güncelleme: 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meslektaşının 8 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan ve hakkında 24 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan polis memurunun yargılanmasına başlandı.

Polis memuru Şenol İ, hakkında çocuğu ile oynaması için aynı sitede oturdukları meslektaşının kızı I.A'yı evine çağırıp, cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla dava açıldı.

Kocaeli 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya 39 yaşındaki sanık Şenol İ, mağdur kız çocuğu ile annesi N.A ve avukatları katıldı.

Duruşmada söz alan sanık, 13 yıllık polis memuru olduğunu, biri kız 2 çocuğunun bulunduğunu belirterek, mutlu bir evliliği olduğunu ve üzerine atılı suçu kabul etmediğini söyledi.

Sanık ve avukatının tahliye talebini reddeden mahkeme, görevsizlik kararı vererek, dosyanın Kocaeli Ağır Ceza Mahkemesine gönderilmesine hükmetti.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanık Şenol İ, hakkında "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan 9 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 8 Yaşındaki Kızı Taciz Eden Polis Memuru Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement