Polisin Dikkati Aranan Şüpheliyi Yakalattı - Son Dakika
Güncel

Polisin Dikkati Aranan Şüpheliyi Yakalattı

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkati sayesinde birçok suçtan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, araçla ve yaya olarak devam eden kovalamacanın ardından yakalandı.

25.03.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkati sayesinde birçok suçtan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, araçla ve yaya olarak devam eden kovalamacanın ardından yakalandı.

Yapılan açıklamaya göre, Kütahya yolu üzerinde seyir halinde olan Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekibi, yol üzerinde araç kullanan ve hakkında yakalama kararı bulunan A.Y.'yi tanıyarak sesli ve megafonla ikaz edip aracını durdurulması istedi. İkazlara uymayan şüpheli, trafiği tehlikeye düşürerek kaçmaya başladı. Polis merkezine durumu bildiren ekiple şüpheli arasında ara sokaklara kovalamaca başladı. Şoför mahallindeki şahıs, bir ara aracı durdurup boş arsada yaya olarak kaçmaya başlarken, direksiyona geçen L.T. isimli şahıs, trafiği tehlikeye düşürerek kaçmaya devam etti. Boş arsada kaçan şahıs, yapılan kovalamaca neticesinde yakalanarak ekip otosuna alındı. Kaçan araç da Ziraat Caddesi Akkent Sokak içerisinde araç durdurularak, içerisindeki L.T., Ö.S., G.D. ve G.Y. isimli şahıslar yakalandı.

YAKALANAN ŞÜPHELİ BİRÇOK SUÇTAN ARANIYORDU

Yapılan incelemede; A.Y. isimli şahsın, Eskişehir Asliye Ceza İlamat Masası tarafından "Kasten Yaralama", Eskişehir Asliye Ceza İlamat Masası tarafından "Kasten Yaralama" ve Eskişehir Asliye Ceza İlamat Masası tarafından da "Büyük ve Küçükbaş Hayvan Hırsızlığı" suçundan arandığı ve toplamda mahkemece 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğunu belirlendi. Şahsın ayrıca hakkında 2 bin TL para cezası olduğu, yoklama kaçağı olduğu ve tüfekle ikamete ateş edilmesi suçundan da firari şüpheli olduğu anlaşıldı.

SÜRÜCÜLERE 4 BİN LİRA PARA CEZASI

Olay yerine çağrılan trafik ekibince araç sürücülerine ehliyetsiz araç kullanmak, trafiği tehlikeye düşürmek, dur ihtarına uymamaktan toplam 4 bin TL cezai işlemler uygulandığı, diğer şahısların ise salıverildiği belirtilen açıklamada, "A.Y. isimli şahıs, gerekli işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilmiştir. Eskişehir ilinin huzuru, can ve mal güvenliğinin sağlanması doğrultusunda çalışmalarımız devam etmektedirler" denildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polisin Dikkati Aranan Şüpheliyi Yakalattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement