E-5'i Kapatıp Oturma Eylemi Yaptılar - Son Dakika
Güncel

E-5'i Kapatıp Oturma Eylemi Yaptılar

E-5\'i Kapatıp Oturma Eylemi Yaptılar

Pendik'te dur ihtarına uymayan ve polisle girdiği çatışmada hayatını kaybeden Cafer Turgud'un yakınları D-100 Karayolu'nu araç trafiğine kapattı.

11.04.2014 15:18  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pendik'te dur ihtarına uymayan ve polisle girdiği çatışmada hayatını kaybeden Cafer Turgud'un yakınları Kartal Adliyesi önüne gelerek yaklaşık yarım saat D-100 Karayolu'nu araç trafiğine kapattı.

2 KİŞİ İLE SİLAHLI POLİS ARASINDA SİLAHLI ÇATIŞMA

İstanbul Pendik'te çalıntı otomobil ile polisten kaçmaya çalışan 2 kişi ile polis arasında silahlı çatışma yaşanmıştı. Çatışmada kaçan otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybetmiş, bir kişide hafif yaralanmıştı.

ÖLEN TURGUD'UN YAKINLARINDAN ADLİYE ÖNÜNDE EYLEM

Çatışmada hayatını kaybeden Cafer Turgud'un kardeşleri ve yakınları, Kartal Adliyesi önünde toplanarak eylem yaptı. Olaydan sonra ifadesi alınan polisin serbest bırakılmasına tepki gösteren grup, ellerindeki pankartlarla D-100 Karayolu'na çıktı.

YOLU KAPATTILAR, TRAFİĞİ FELÇ ETTİLER

Yaklaşık yarım saat boyunca yolu trafiğe kapatan eylemciler, trafiği felç etti. Eylem yapan grup, yolda kalan araç sürücülerine de olumsuz cevap verdi. Sloganlar atarak eylemlerini devam ettiren grup, buradan Kartal Adliyesi önüne geldi. Burada tekrar slogan atan grup olaysız bir biçimde dağıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel E-5'i Kapatıp Oturma Eylemi Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement