Polisler Çiftetelli Oynayıp, İp Atladı - Son Dakika
Güncel

Polisler Çiftetelli Oynayıp, İp Atladı

Çorum Emniyet Müdürlüğü TDP Şube Müdürlüğünce düzenlenen "huzur pikniği"nde polisler, müzik eşliğinde çiftetelli oynayıp, ip atlayarak hoşça vakit geçirdi.

23.08.2014 15:57  Güncelleme: 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce düzenlenen "huzur pikniği"nde polisler, müzik eşliğinde çiftetelli oynayıp, ip atlayarak hoşça vakit geçirdi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Çorum- Samsun karayolunun 3. kilometresindeki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün bahçesinde polis çocukları için "huzur pikniği" düzenledi. İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı ve şube müdürleri, kentte görev yapan polislerin çocuklarıyla piknikte bir araya geldi.

Piknikte konuşan Tarancı, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Emniyet Genel Müdürlüğünce finanse edilen "Gelecek Çocuklarla Şekillenecek Projesi" çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlendiğini belirterek, "Emniyet Müdürlüğümüz tarafından proje kapsamında başta engelli çocuklarımız olmak üzere çok sayıda çocuğumuzla etkinliklerde bir araya geliyoruz. Bu sefer de meslektaşlarımızın ve personelimizin çocuklarıyla böyle bir organizasyonda bir araya gelmek istedik, polis çocuklarını da unutmadığımızı belirtmek istedik. Çocuklarımıza, babalarının, annelerinin hangi ortamlarda hangi araçlarla çalıştıklarını da göstermek istedik" diye konuştu.

Tarancı'nın konuşmasının ardından narkotik dedektör köpeği Poyraz, çocuklara gösteri amacıyla, uyuşturucu madde araması yaptı. Piknikte, çocuklara köfte ikram edildi.

Piknikte müzik eşliğinde çocuklarla çiftetelli oynayan polisler, ip atlayarak hoşça vakit geçirdi.

Etkinlikte, Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Trafik Şube müdürlüklerine ait araçlar çocuklara tanıtıldı.

Polisler Çiftetelli Oynayıp, İp Atladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Polisler Çiftetelli Oynayıp, İp Atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement