Polisler Öğrencileri İlk Ders Gününde Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Yerel

Polisler Öğrencileri İlk Ders Gününde Yalnız Bırakmadı

Polisler Öğrencileri İlk Ders Gününde Yalnız Bırakmadı

Okulların başlamasıyla birlikte Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitimlerini sürdürebilmeleri için çalışma başlattı.

15.09.2014 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okulların başlamasıyla birlikte Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitimlerini sürdürebilmeleri için çalışma başlattı.

2014-2015 eğitim ve öğretim yılının ilk gününde Adıyaman Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ve müdür yardımcıları ile şube müdürleri okullara ziyaret gerçekleştirdiler. Öğrencilerle sohbet eden Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, öğrencileri ilk ders gününde yalnız bırakmadı.

Toplum Destekli Polislik ekipleri öğrencilere trafik kuralları ve asayiş konularını içeren uyarıcı broşürlerin yanı sıra çıkartma ve etiketlerden hediye edildi.

Öğrencilerin polislere olan güvenlerinin daha da artması gerektiğini ve öğrencilerin kendilerine ailelerinin emaneti olduğunu ifade eden Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, okul çevresinde alınan önlemlerle ilgili bilgi verdi.

Fikret Salmaner, Adıyaman il merkezinde polis bölgesinde 17 anaokul, 37 ilkokul, 33 ortaokul, 6 özel okul, 25 lise olmak üzere toplamda 188 okulda öğrencilerin eğitim gördüğünü belirtti.

Daha önceki yıllarda uyguladıkları 'Güvenli Okul-Güvenli Eğitim' Projesini bu yılda arttırarak sürdüreceklerini aktaran Fikret Salmaner, "Okul giriş ve çıkışlarında sürekli olarak yeteri kadar resmi ve sivil ekip marifetiyle güvenlik sağlanacak. Görevlendirilen rutbeli personel sürekli okul idaresiyle irtibat halinde olacaklar. Müdürlüğümüzü ilgilendiren konulara anında müdahale edeceğiz. Güvenlik tedbiri alan ekiplerimiz yaşanan olumsuzlukları ortadan kaldırmak için gece gündüz demeden çalışacaklar. Bir taraftan asayiş diğer taraftan trafik konularında öğrencilerimizin güvenliğini sağlıyoruz. Okul giriş ve çıkışlarında trafik konusunda da gerekli önlemleri aldık. Bunun yanında servis şoförleriyle toplantılar yaparak, uyulması gereken kuralları tekrar hatırlattık.

Bu çocuklar bize ailelerinin bir emanetidir. O yüzden bu alanda onları koruyacağız. Uyuşturucu ile ilgilide Türkiye genelinde bir artış varken Adıyaman'da ciddi bir artış yok. Önce ben bunun altını özellikle çiziyorum. Ama biz hiç olmamasını hedefliyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polisler Öğrencileri İlk Ders Gününde Yalnız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement