Polislerle Hayaller Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

Polislerle Hayaller Gerçekleşti

Polislerle Hayaller Gerçekleşti

Van Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında “Gerçekleşen Hayaller" Projesi kapsamında 120 öğrenci hem TEOG öncesi stres attı hem de hayalini kurdukları sinema ile buluştu.

22.11.2016 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında "Gerçekleşen Hayaller" Projesi kapsamında 120 öğrenci hem TEOG öncesi stres attı hem de hayalini kurdukları sinema ile buluştu.

Merkez İpekyolu ilçesi Karpuzalan Mahallesi'nde bulunan Karpuzalan İlkokulunda otobüslerle alınan öğrenciler, kent merkezindeki bir AVM'de bulunan sinema salonuna getirildi. Vizyondaki son filmlerden birini izleyen öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu.

Van Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Mehmet Murat Yöndem, amaçlarının TEOG öncesi çocuklara stres attırmak olduğunu ifade ederek, "Bugün 2016 yılı SODES projeleri kapsamında bir başka etkinliğimiz olan sinema günleri etkinliği kapsamında maddi durumları düşük olan 120 öğrenci kardeşimizle sinemaya geldik. Buradaki amacımız, çocuklarımızın yarın ve sonraki gün yapılacak olan TEOG sınavlarından önce moral depolaması ve sınavlardan önce bir farklılık yaşamalarını sağlamak ve beraber bir şeyler paylaşmaktır. Sinemanın ardından öğrencilerimizle beraber öğle yemeği yedikten sonra çocuklarımızı tekrar okullarına gönderceğiz" dedi.

"Öğrencilerimizin bir hayali daha var"

Okul Müdürü Mahsun Acar ise, vatanın bölünmez bütünlüğü ve bayrak sevgisiyle donatılmış öğrenciler ve nesiller yetiştirme gayretinde olduklarını belirterek, "Emniyet teşkilatımızın bünyesinde gerçekleştirilen bu etkinlikten dolayı kendilerine müteşekkiliz. Öğrencilerimizle beraber bir hayalimiz daha var. Çanakkale ruhuna tabi ki de sahibiz, ama bunu kuvvetlendirme adına bizi ve öğrencilerimizi Çanakkale ruhu ile tanıştırma adına bizi Çanakkale'ye de götürseler çok mutlu olacağız" diye konuştu.

Öğrenciler ise, bir yandan sinema ile tanışmanın heyecanını yaşarken, diğer yandan polislerle aynı ortamı paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. 4. sınıf öğrencisi İzzetin Aba, ilk defa sinema ile tanışacağını belirterek, "İlk defa sinemaya gidiyoruz. TEOG'da moralimizin daha yüksek olması için polis ağabeylerimizle öğretmenlerimiz bu etkinliği hazırlamışlar, kendilerine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Etkinlikten dolayı çok mutlu olduklarını anlatan Tuğba Aslan adlı öğrenci de, kendilerini ayrıcalıklı hissettiklerini anlattı.

Sinema filminin ardından öğrencilere öğlen yemeği ikram edilerek, çeşitli hediyeler verildi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polislerle Hayaller Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement