Polisliğin Ne Kadar Meşakkatli Olduğunu Göstermeye Çalışıyoruz" - Son Dakika
Kültür Sanat

Polisliğin Ne Kadar Meşakkatli Olduğunu Göstermeye Çalışıyoruz"

Polisliğin Ne Kadar Meşakkatli Olduğunu Göstermeye Çalışıyoruz"

"Arka Sokaklar" isimli dizide polis rolüyle 11 sezondur izleyiciyle buluşan oyuncu Özgür Ozan, son günlerde yaşanan terör saldırılarına ilişkin, "Maalesef tatsız olayların gündemimizden çıkmaması bizi üzüyor.

22.12.2016 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Arka Sokaklar" isimli dizide polis rolüyle 11 sezondur izleyiciyle buluşan oyuncu Özgür Ozan, son günlerde yaşanan terör saldırılarına ilişkin, "Maalesef tatsız olayların gündemimizden çıkmaması bizi üzüyor. Çok empati kuruyoruz polislerle." dedi.

Dizinin çekimleri için Karabük'ün Safranbolu ilçesine gelen Ozan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 11 sezondur dizide polis rolünü üstlendiğini ve artık insanların kendisini polis olarak görmeye başladıklarını söyledi.

Polisin mesleğinden çok aile hayatını ve insanlık yönlerini anlattıklarını belirten Ozan, "İstanbul gibi yerde polislik yapmanın zor olduğunu ve ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bugünlerde, polisliğin ne kadar meşakkatli olduğunu göstermeye çalışıyoruz. Her bölümde gündemi takip eden bir dizi olduğu için, insanımız ülke gündemini de takip etmiş oluyor. Maalesef tatsız olayların gündemimizden çıkmaması bizi üzüyor. Çok empati kuruyoruz polislerle. Şehitlerimize üzüldük." diye konuştu.

İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısına da değinen Ozan, şunları kaydetti:

"Ben Beşiktaşlı olarak o gün maça gidecektim. Setimin uzamasından dolayı maça gidemedim. Her maçta, çoğuyla fotoğraf çektirdiğim insanlardı. Onlarla yakın temasta bulunmuş olmak ve onların başına gelebilen dertlerini kendi başımıza gelebilmiş gibi görerek, üzüntü duyuyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Polisliğin Ne Kadar Meşakkatli Olduğunu Göstermeye Çalışıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeşilçam'ın unutulmazlarından 'Keriz' filminin çekildiği köyde izler hala yaşamaya devam ediyor
    10:26 Yeşilçam'ın unutulmazlarından 'Keriz' filminin çekildiği köyde izler hala yaşamaya devam ediyor

    1985 yılında Kemal Sunal ve Perihan Savaş'ın başrolünü paylaştığı 'Keriz' filminin çekildiği Aksaray'ın Gücünkaya köyü, 39 yıl sonra bile Yeşilçam'ın etkisini taşıyor. Filmde oynayan köy halkı, o günleri gülerek anlatırken, Kemal Sunal'ın normal hayatta ciddi biri olduğu belirtildi.

  • Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Bahar Bayramı etkinliğine destek sözü verdi
    10:26 Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Bahar Bayramı etkinliğine destek sözü verdi

    Azerbaycan Kadınları Kültür Merkezi Derneği ve İzmir Kent Konseyi'nin düzenlediği Bahar Bayramı etkinliğine katılan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Belediye olarak proje ve çalışmalarda her zaman destek olacaklarının sözünü verdi.

  • Nemrut Dağı Ören Yeri'nde Turizm Sezonu Açıldı
    10:15 Nemrut Dağı Ören Yeri'nde Turizm Sezonu Açıldı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bulunan ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Nemrut Dağı Ören Yeri'nde turizm sezonu açıldı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ekipleri ve Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, ziyaretçilere karanfil dağıtarak ören yerinin önemini anlattı. Vali Yardımcısı Mehmet Tığlı, turizm sezonunun hayırlı olmasını diledi ve bölgeye bu yıl yoğun ziyaretçi beklediklerini belirtti. Ziyaretçilerden Erkan Ölmez, İstanbul'dan güneşin batışını izlemek için Nemrut Dağı'na geldiğini söylerken, Fransız Simon Pusebesti ise Nemrut Dağı'na çıkarken zorlandığını ve dev heykellerden çok etkilendiğini ifade etti.

  • Kartal Belediyesi'nden minik öğrencilerin resim sergisi
    10:02 Kartal Belediyesi'nden minik öğrencilerin resim sergisi

    Kartal Belediyesi'nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören minik öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı konu alan 'Sanatın Çocukları' adlı resim sergisine imza attı. Sergi, büyük beğeni topladı.

  • Osmanlı puşideleri Adana'da ilmek ilmek işleniyor
    09:27 Osmanlı puşideleri Adana'da ilmek ilmek işleniyor

    Adana Olgunlaşma Enstitüsü'nde usta öğreticiler, Osmanlılarda mezar sandukalarının üzerine örtülen puşideleri Maraş işi tekniğiyle yeniden yapmaktadır. Puşideler, El Sanatları ve Teknolojisi Nakış Bölümü'ndeki 8 kişilik ekip tarafından özenle işlenmektedir. Bu proje, Maraş işini gün yüzüne çıkarmaktadır.

  • Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Üç Kümbetler ve çevresinde incelemelerde bulundu
    09:21 Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Üç Kümbetler ve çevresinde incelemelerde bulundu

    Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, kentin önemli tarihi yapılarından Üç Kümbetler ve çevresinde incelemelerde bulundu. Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu, Çifte Minareli Medrese ve Erzurum Kalesi ile aynı tarihi doku içerisinde yer alan Üç Kümbetler ve çevresindeki çalışmalar hakkında Vali Çiftçi'ye bilgi verdi.

  • Van'ın bin 700 yıllık kilisesi ziyaretçilerini bekliyor
    09:00 Van'ın bin 700 yıllık kilisesi ziyaretçilerini bekliyor

    Van'ın Başkale ilçesinin İran sınırındaki Albayrak Mahallesi'nde bulunan bin 700 yıllık Aziz Bartholomeus Kilisesi, define avcıları tarafından tahrip edildiği için restore edilerek turizme kazandırılmasını bekliyor.

  • İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı
    07:42 İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı

    İran'ın en çok dinlenen şarkıcısı Moein, Van'da bir konser verdi. Konser için kente gelen binlerce İranlı, saatlerce konser alanına girebilmek için bekledi. Konser alanının önünde yaşanan izdiham nedeniyle cam kapılar kırıldı ve birçok kişi ezilme tehlikesi geçirdi. Polis ve özel güvenlik görevlilerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı konser, basına kapalı yapıldı.


Advertisement