Polisten Gençlere Spor Desteği - Son Dakika
Yerel

Polisten Gençlere Spor Desteği

Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nün, 'Bingöllü Gençler Spora' projesi kapsamında merkez ve ilçelerde çeşitli yaş gurubunda bin 600 sporcuya kurs verecek.

19.02.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nün, 'Bingöllü Gençler Spora' projesi kapsamında merkez ve ilçelerde çeşitli yaş gurubunda bin 600 sporcuya kurs verecek.

Gençlere yönelik sosyal etkinliklerle kamuoyunda adından sıkça söz ettiren Bingöl polisi, sporcu gençlere yönelik bir proje daha geliştirdi. "Bingöllü Gençler Spora" projesi kapsamında sporcu lisansı edindirme çalışması başlatan Bingöl Emniyet Müdürlüğü, proje kapsamında merkez ve ilçelerde çeşitli yaş gruplarında bin 400'ü futbol, 200'ü atletizm branşında olmak üzere bin 600 sporcuya kurs verilecek. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bu sporcuların 1120'si il merkezi, 480'ni ise ilçelerden belirlenmiştir. Karlıova ilçesinde 80 atletizm ve Kığı, Adaklı, Yayladere, Solhan, Genç ilçelerinde ise 80'er futbol olmak üzere kurslar açılacaktır. Belirlenen bu sporculara forma, eşofman, ayakkabı, futbol topu gibi spor branşlarına uygun malzeme dağıtımı yapılacaktır. Ayrıca belirlenen tüm sporculara sporcu lisansı çıkarılarak uzman eğitmenler eşliğinde 4 ay boyunca haftada 4 gün ikişer saat olarak kurslar verilecektir. Kurs esnasında bin sporcu ailesi 240'ı ilçelerde 760' il merkezinde olmak üzere hediyeler eşliğinde Bingöl polisi tarafından ziyaret edilecektir" denildi.

Proje amacının gençleri spora teşvik etmek olduğu kaydedilen açıklamada, "Gençlerimizin spora teşvik edilmesi, bu gençlerimize sağlıklı bir geleceğin hazırlanması, suça karışmalarının önlenmesi, boş zamanlarını faydalı alanlarda değerlendirmelerinin sağlanması ve ülkemize geleceğin sporcularının kazandırılması amaçlanmaktadır" ifadelerine yer verildi. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polisten Gençlere Spor Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement