Polisten İhtiyaç Sahibi Çocuklara Bayramlık - Son Dakika
Yerel

Polisten İhtiyaç Sahibi Çocuklara Bayramlık

İskenderun'da "Mutlu Çocuklar Güvenli Yarınlar Projesi" kapsamında, ihtiyaç sahibi 600 çocuğa bayram öncesi kıyafet dağıtıldı.

01.10.2014 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İskenderun ilçesinde, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından "Mutlu Çocuklar Güvenli Yarınlar Projesi" kapsamında ihtiyaç sahibi 600 çocuğa, Kurban Bayramı öncesinde kıyafet dağıtıldı.

İskenderun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği Komiseri Süleyman Pektaş, proje kapsamında İskenderun Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülük, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve özel bir firmanın desteğiyle çocukların yüzünü bir nebze olsun güldürmek istediklerini söyledi.

İhtiyaç sahibi 600 çocuğa bayramlık kıyafet aldıklarını ifade eden Pektaş, şöyle devam etti:

"Sorunsuz bireyler yetiştirmek, sorunlu bireylerle uğraşmaktan daha kolaydır düşüncesiyle 'Mutlu Çocuklar Güvenli Yarınlar' sosyal sorumluluk projemizin oluşturarak hayata geçirdik. İhtiyaç sahibi çocuklarımızın devletin sevgisine, gücüne, merhametine, korumasına ihtiyacı var. Onların kurtuluşu toplumun kurtuluşu olacak, düşüncesiyle ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi, fakir çocuklarımız ve biz polisler arasında sağlıklı ilişkiler kurarak devamlı bir sevgi ve saygı ortamı oluşturmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda bayramda da onları yalnız bırakmak istemedik ve 600 çocuğumuza bayramlık dağıttık."

Konuşmaların ardından Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu'nda çocuklara bayramlık kıyafetleri dağıtıldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polisten İhtiyaç Sahibi Çocuklara Bayramlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement