Polisten Kaçan Zanlılar Ekip Otosuna Çarptı! - Son Dakika
Güncel

Polisten Kaçan Zanlılar Ekip Otosuna Çarptı!

Başkent’te polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayan hırsızlık zanlıları, tehlikeli bir kovalamacanın ardından yakayı ele verdi.

19.11.2014 08:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, gece saatlerinde Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 37 ER 678 plakalı otomobilin sürücüsü Samet K., Dikmen’de uygulamaya yapan polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçmaya başladı. Bunun üzerine Başkent caddelerinde nefes kesen bir kovalamaca başladı. Aşırı hızla kaçmaya çalışan zanlılar, Dikmen’den Kurtuluş istikametine yöneldi. Bülbülderesi Caddesi’ne ters şeritten giren şüpheli şahıslar, Kolej Kavşağı’ndan geçerek Sıhhıye istikametine doğru kaçmaya devam etti. Sıhhıye Köprüsü’nde ters şeritten hızla kaçmaya devam eden otomobil, köprü üzerinde bekleyen bir ekip otosuna çarptı. Şüpheli şahıslar, kazaya aldırış etmeden kaçmaya devam etti. Sıhhiye’den yine ters şeridi kullanarak Tandoğan’a giden zanlılar, Emniyet Mahallesi Silahtar Caddesi üzerinde polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

“OTOMOBİLDEN UYUŞTURUCU MADDE ÇIKTI”

Polis ekiplerinin, tehlikeli bir kovalamacanın ardından yakaladığı otomobilden inen sürücü Samet K. ve çocuk yaşta olduğu gözlenen Müslüm K. gözaltına alındı. Polis ekipleri, otomobili didik didik aradı. Düz kontakla çalıştırıldığı tespit edilen otomobilde, 1 adet cep telefonu ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Olay yerinde kısa süreli sorgulamaları yapılan şahıslar, otomobilde Kadir K. isimli bir kişinin daha bulunduğunu ve Kadir K.’nın kovalamaca sırasında Dikmen bölgesinde araçtan inip kaçtığını iddia etti.

Polis ekipleri, çalıntı olduğundan şüphelenilen otomobilin sahibine ulaşmaya çalıştı. Otomobilin sahibinin Zeynep K. isimli bir bayan olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ONUR EMRE DURAK

 

Polisten Kaçan Zanlılar Ekip Otosuna Çarptı!
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polisten Kaçan Zanlılar Ekip Otosuna Çarptı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu
    20:25 Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu

    Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen iftarda koruyucu ailelerle bir araya geldi. Programda konuşan Vali Köşger, Adana'nın koruyucu aile sıralamasında 4. olduğunu belirterek, çocuklara sahip çıkmanın önemini vurguladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri de programa katıldı.

  • Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu
    20:23 Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu

    Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da düzenlenen iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Yılmaz, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıttı. Konuşmasında, depremzedelere desteklerinin devam edeceğini belirten Yılmaz, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurguladı.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement