Polisten Sigara Kaçakçılarına Ağır Darbe - Son Dakika
Güncel

Polisten Sigara Kaçakçılarına Ağır Darbe

Polisten Sigara Kaçakçılarına Ağır Darbe

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, kendilerine gelen bir istihbarat üzerine doğu illerinden gelen TIR’ı takibe aldı.

16.08.2014 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, kendilerine gelen bir istihbarat üzerine doğu illerinden gelen TIR'ı takibe aldı. Durdurulan TIR'ın içerisinde 265 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan istihbarat çalışmasında, Karayolları Mahallesi'nde bulunan bir kamyon parkındaki TIR'da kaçak sigara olduğu belirlendi. Bunun üzerine harekete geçen ilçe ekipleri, operasyon düğmesine bastı. Yapılan operasyonda TIR sürücüsü ve yanındaki bir kişi gözaltına alındı. Yediemin otoparkına çekilen TIR'da yapılan aramalarda 265 bin paket sigara ele geçirildi.

TIR'da Kaçak sigaranın yanı sıra uyuşturucu da olması ihtimaline karşı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne de bilgi verildi. İstanbul Narkotik Polisi tarafından TIR'ın aranması için ekip gönderildi. Narkotik arama eğitimli köpeklerle kaba arama yapıldı. Eğitimli köpekler Figo ve Eto hem TIR'ın içinde, hem de kaçak sigaraların bulunduğu kolileri didik didik aradı. Ancak yapılan aramada uyuşturucu bulunmadı.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerin, polis tarafından yapılan sorgularında sigaraların doğu illerinden geldiği bilgisine ulaşıldığı öğrenildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polisten Sigara Kaçakçılarına Ağır Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement