Polisten Sürücülere Ramazan Bayramı Tatilinde Çikolatalı Uyarı - Son Dakika
Yerel

Polisten Sürücülere Ramazan Bayramı Tatilinde Çikolatalı Uyarı

Polisten Sürücülere Ramazan Bayramı Tatilinde Çikolatalı Uyarı

Trabzon’da trafik polisi ekipleri, bayram tatili için yola çıkan sürücüleri uykusuz araç kullanmamaları konusunda uyardı, çikolata ikram ederek bayramlarını kutladı.

04.07.2016 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da trafik polisi ekipleri, bayram tatili için yola çıkan sürücüleri uykusuz araç kullanmamaları konusunda uyardı, çikolata ikram ederek bayramlarını kutladı.

Trabzon Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi yola çıkan sürücüleri uyarmak için kontrollerini arttırdı. Akyazı mevkiinde gerçekleştirilen kontrollerde polis ekipleri sürücüleri durdurarak trafik kurallarını uymaları ve uykusuz araç kullanmamaları konusunda çikolata ve kolonya ikram ederek uyarılarda bulundu.

Bölge Trafik Şube Müdürü Turgay Özkan, bayram nedeniyle trafikte önlemlerinin artırdığını belirterek, "9 günlük bir Ramazan bayramı var. Bayram tatili dolayısıyla diğer illerden de şehrimize çok sayıda araç girişi oluyor. Sürücülerimizin araçlarını daha rahat bir şekilde kullanabilmeleri için denetimlerimizi değişik zamanlarda yapacağız. Sürücüler lütfen kurallara riayet etsinler, hızlı araç sürmesinler. Bayram süresince trafik yoğunluğu yaşanacak. Bu yoğun trafik de de bütün sürücülerimiz dikkatle olurlarsa inşallah kazasız bir tatil geçirirler" dedi.

Yaz sezonu boyunca kontrollerinin arttırılmış bir şekilde devam edeceğini kaydeden Özkan, "Sürücülerimizin güvenli bir şekilde yolculuk yapmaları için elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz. Tatile ve uzun yola çıkacak sürücüler kesinlikle araçların bakımını yaptırsınlar, yolda sürat yapmasınlar. En önemlisi yorgun ve uykusuz bir şekilde yola devam etmesinler. Çünkü böyle olunca kazalar kaçınılmaz oluyor. Emniyet kemerine önem versinler, mutlaka taksınlar" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polisten Sürücülere Ramazan Bayramı Tatilinde Çikolatalı Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement