Polisten Yorgun Sürücülere Zorunlu Çay Molası - Son Dakika
Güncel

Polisten Yorgun Sürücülere Zorunlu Çay Molası

Giresun Emniyet Müdürlüğü bayram tatili için memleketlerine giden sürücüleri, 'Yorulunca Mola Verin Hayata Mola Vermeyin' projesi kapsamında durdurarak çay ve kahve ikramında bulundu.

03.10.2014 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Proje kapsamında Karadeniz Sahil Yolu Keşap ilçe girişindeki kontrol noktasında durdurulan sürücülere uygulama hakkında bilgi verilerek broşür dağıtılıyor. Sürücüler ile yolcuların dinlenmelerinin sağlanması amacıyla da pasta, çay ve kahve ikram ediliyor. Sürücü ve yolcular ikramın ardından yollarına devam ediyor.

Türkiye’nin birçok ilinden bayram ziyaretine giden sürücüler Halit Korkmaz, Nurşen Hancı, Savaş Molkoç, Alişan Açıkgöz, Yasemin Acar Coşkun, yaptıkları konuşmalarda uygulamaya şaşırdıklarını belirterek, " Saatlerdir yoldayız, yolda dinlendi ama bir mola verip çay içmek iyi geldi. Rutin kontroller yapılacak zannettik. Ama durum çok farklıymış. Yaygınlaşması gereken güzel bir uygulama. Emniyet görevlilerine teşekkür ederiz" dediler.

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk de kontrol noktasına gelerek bir süre uygulamayı takip edip sürücülerle sohbet etti. Öztürk, "Ramazan Bayramında başlattığımız 'Hayata mola vermeyin, yorulunca mola verin' projemizin ikincisi Kurban Bayramı tatili süresince de devam ettireceğiz. Amacımız gurbetçisi çok olan hemşehrilerimize ve Karadeniz Sahil Yolu’nu kullananlara zorunlu molasında çay ikram ederek yorgunluklarını burada bırakarak yolda daha dinç devam etmelerini sağlamaya çalışıyoruz” dedi.  

ERGUN KUDRET TEKER

Polisten Yorgun Sürücülere Zorunlu Çay Molası
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polisten Yorgun Sürücülere Zorunlu Çay Molası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement