Polonyalı Bisikletçinin Bacakları, Doping İddialarına Neden Oldu - Son Dakika
Spor

Polonyalı Bisikletçinin Bacakları, Doping İddialarına Neden Oldu

101. Fransa Bisiklet Turu'ndan sonra Polonyalı bisikletçi Huzarski, bacaklarının fotoğrafını Facebook'tan paylaştı, kullanıcılar doping kullandığını iddia etti.

28.07.2014 14:38  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

101. Fransa Bisiklet Turu'nda 21 etap sonunda Astana takımından İtalyan Vincenzo Nibali, genel klasmanda birinciliğin sahibi oldu. Ancak en büyük dikkati Polonyalı bisikletçi Bartosz Huzarski çekti.

DOPİNG Mİ KULLANDI?

Bartosz Huzarski, 18.Etabın ardından paylaştığı fotoğrafla takipçilerine büyük şaşkınlık yaşattı. Huzarski, Facebook hesabından bacaklarının fotoğraflarını paylaşırken doping tartışmalarını da beraberinde getirdi. Bacaklarındaki damarların tamamı ortaya çıkan Huzarski'nin yayınladığı fotoğrafın ardından kan dopingi yaptığı iddia edildi.

"BÖYLE BİR GÖRÜNTÜNÜN ORTAYA ÇIKMASI OLDUKÇA NORMAL"

Polonyalı 33 yaşındaki bisikletçi yapılan eleştirilerin ardından böyle bir tepki alacağını tahmin etmediğini söylerken, "Bacaklarımın bu denli bir karışıklığa neden olacağını bilmiyordum. Yüksek sıcaklıkta ve sert bir yarıştan sonra böyle bir görüntünün ortaya çıkması oldukça normal" diye konuştu. Bu fotoğrafın altına yorum yazanlar ise durumun sağlıksız, anormal ve olanaksız olduğunu belirtirken, doping konusunda yorum yapanların sayısı ise bir hayli fazlaydı.


Polonyalı Bisikletçinin Bacakları, Doping İddialarına Neden Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Polonyalı Bisikletçinin Bacakları, Doping İddialarına Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement