Pompalı Tüfekle Vurduğu Eşini Hastaneye Getirip Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Pompalı Tüfekle Vurduğu Eşini Hastaneye Getirip Kaçtı

Pompalı Tüfekle Vurduğu Eşini Hastaneye Getirip Kaçtı

Adana’da bir kişi, 2 çocuğunun annesini pompalı tüfekle vurarak hastane bahçesine getirdi.

03.07.2014 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da bir kişi, 2 çocuğunun annesini pompalı tüfekle vurarak hastane bahçesine getirdi. Burada bir ağaca çarpan koca, kadını otomobilde bırakıp kaçtı. Kadın ise hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, otomobil kiralayan İhsan B. (35) eşi Dilek B.'yi alarak dün akşam Seyhan Nehri kıyısına gitti. Burada balık tutan İhsan B., sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle eşiyle tartıştı. Bunun üzerine pompalı tüfekle Dilek B.'ye ateş eden İhsan B., daha sonra genç kadını otomobille Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdi. Hastanenin girişinde ağaca çarparak kaza yapan İhsan B., yaralı eşini bırakarak kaçtı.

Vatandaşlar, kazayı görerek otomobilin yanına geldi. Ön koltukta oturan kadının kazada yaralandığını düşünen vatandaşlar, biraz daha yaklaştıklarında genç kadının silahla vurulduğunu fark etti. İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine gelirken, yaralı kadın hastanede ameliyata alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis olaydan sonra kaçan şüpheli İhsan B.'yi yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

HASTANEDE ÇALIŞAN ABLASI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde taşeron firmaya bağlı olarak çalışan Dilek B.'nin ablası Nabiye Ünal, kalabalığı fark ederek dışarı çıktığında büyük şok yaşadı. Yaralının kardeşi olduğunu öğrenen abla Ünal, gözyaşlarına boğuldu. Ünal, durumu annesi ve diğer akrabalarına bildirdi. Hemen olay yerine gelen Dilek B.'nin akrabaları burada sinir krizi geçirdi. Annesi Hatice Çil ise, "Gelsin beni de vursun. Anneni öldürürüm, kardeşini öldürürüm diyerek benim kuzumu zorla tutuyor. Benim çocuğumu damdan attı, silah çekti. Çocuğumu götürmüş öldürmüş. Yakalansın. Kızımın 2 çocuğu var, kimseye muhtaç etmem bakarım" diye gözyaşı döktü.

"ACELEM YOK HEDEFİM SAĞLAM"

Bu arada İhsan B.'nin daha önce de bir kişiyi öldürdüğü ve 10 yıl hapiste yattığı öğrenildi. 4 yıl önce hapisten çıkan şüphelinin, eşini Yüreğir Başkent Hastanesi'nin 2. katından aşağı attığı, genç kadını tehdit ederek "intihar ettim" dedirttiği iddia edildi.

İhsan B.'nin sosyal paylaşım sitesindeki profiline ise "acelem yok hedefim sağlam" yazması dikkat çekti. Aynı sosyal paylaşım sitesinde eşi Dilek B.'nin fotoğrafını paylaşan şüphelinin, not olarak "Canım eşim ile kahvaltı keyfi" yazdığı görüldü. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pompalı Tüfekle Vurduğu Eşini Hastaneye Getirip Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement