Pompalı tüfeklerle video çekip paylaşan grup keşfedilmeyi umuyormuş - Son Dakika
3. Sayfa

Pompalı tüfeklerle video çekip paylaşan grup keşfedilmeyi umuyormuş

Sakarya'nın Geyve ilçesinde, tüfeklerle video çekerek sosyal medyada yayınlamalarının ardından gözaltına alınan 20 gençten 18'i serbest kalırken, 1 kişi tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol serbest bırakıldı. Gençler ifadelerinde sosyal medyada dizi benzeri sahneler çekerek keşfedilmeyi umduklarını söyledi.

20.06.2020 17:55  Güncelleme: 00:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geyve'nin Çeltikler Mahallesi'nde yaşayan bir grup genç, sosyal medya hesaplarında ellerinde silahlarla video ve fotoğraf paylaştı. Sakarya Emniyet Müdürlüğü sosyal medyada yayınlanan görüntü ve fotoğrafları inceleyerek, gençlerin kimliklerini belirledi. Dün, 315 polis ile mahalleye baskın düzenlenirken, 20 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda, 9 tüfek, 3 tabanca, 3 kurusıkı tabanca, 22 ecstasy hap, 5 kök kenevir, 1 gram esrar, 116 tabanca fişeği ve 31 tüfek fişeği ele geçirildi.

ÜNLÜ OLMA HAYALİ

Gözaltına alınan gençler emniyette verdikleri ifadede, dizi sahnelerine benzer video çekip sosyal medyada yayınlamaları durumunda keşfedilmeyi umduklarını, bu nedenle sosyal medya uygulaması 'TikTok' için videolar çektiklerini, başka bir kasıtlarının olmadığını söyledi.

120 BİN LİRA CEZA

Savcılık kararıyla el konulan silahlar incelenmek üzere kriminale gönderildi. Gözaltına alınan kişilere 3'er bin lira sosyal mesafe kuralına aykırılıktan para cezası kesilirken, ruhsatsız silah taşımak suçundan ise 12 kişiye 5'er bin lira olmak üzere toplam 120 bin lira para cezası kesildi.

18 KİŞİ SERBEST KALDI

Emniyet müdürlüğünde 8'i 18 yaşından küçük 20 gencin sorgusunu tamamladı. 18 genç emniyetteki sorgularının ardından serbest kaldı. Uyuşturucu ticaretinden sabıkası ve yakalaması bulunan Sebattin Dağcı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, İsmail K. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Pompalı tüfeklerle video çekip paylaşan grup keşfedilmeyi umuyormuş
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Pompalı tüfeklerle video çekip paylaşan grup keşfedilmeyi umuyormuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Vatandaş: BUNLAR İŞE ALINMAZ.....BUNLARA KIZ VERİLMEZ.... BUNLARA VATAN NÖBETİ TUTRULUMAZ.....BUNLARDAN Bİ YOL OLMAZZZZZZZZZ 12 0 Yanıtla turgut: arda turanda sılahla yakalandı ateste etmıstı ne kadar ceza aldı 0 0
  • EMEKÇİ: damgalı ve dövmeli olan bu asker kaçaklarına neden ceza verilmedi acaba? 6 0 Yanıtla
  • Urfalı: Keşfedildiniz işte. Utanç duyuyorum sizden. 6 0 Yanıtla
  • IM: DELIKANLI ADAM TUFEKLE GEZMEZ.KORKAKLAR BIRDE KIŞILIKSIZLER BU SEKIL POZ VERIR. 5 0 Yanıtla
  • Ömer: 20sini toplasan bi ADAM etmezler 4 0 Yanıtla
  • kürşat: Okuyup bir kariyer sahibi olsaydınızda sizi keşfetselerdi 3 0 Yanıtla
  • Gerçek : Çukur filmini çıkarırsanız millet özenir tabi 3 0 Yanıtla
  • Sefer: Tüm TÜRKİYE ne mal olduğunuzu keşfetmiş oldu 3 0 Yanıtla
  • Ufuk : Para cezası süper olmuş ama ailelerine üzülüyorum belki garibanlardır buda gençlerimize ders olsun bir daha yapmazlar inşallah 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement