Pony Club Şehrinize Geliyor Projesi" Tekirdağ'da - Son Dakika
Yerel

Pony Club Şehrinize Geliyor Projesi" Tekirdağ'da

Pony Club Şehrinize Geliyor Projesi" Tekirdağ\'da

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen "Pony Club Şehrinize Geliyor Projesi" kapsamında Tekirdağ'daki çocuklar pony cinsi atlarla tanıştı.

14.07.2014 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen "Pony Club Şehrinize Geliyor Projesi" kapsamında Tekirdağ'daki çocuklar pony cinsi atlarla tanıştı.

Çocukların at sevgisini küçük yaşta edinmesini sağlamak için hazırlanan ve 18 Haziran'da İstanbul'da başlayan proje kapsamında 75 günde 24 kentin gezilmesi planlanıyor.

TJK Pony Club, Süleymanpaşa Belediyesinin de katkılarıyla amfi tiyatro yanındaki çim alanda 2 gün boyunca çocukları pony atlarıyla tanıştırdı.

Seyisler ve organizasyon ekibinin kontrolünde atlarla gezen minikler keyifli anlar yaşarken, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da bir ata binerek eğlenceye ortak oldu.

Etkinliklere katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Süleymanpaşa Belediye Meclis üyeleri Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Özcan Kabak ve vatandaşlar da pony atlarına ilgi gösterdi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pony Club Şehrinize Geliyor Projesi' Tekirdağ'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement