Popçu Hadise Menemenliler'i Coşturdu - Son Dakika
Yerel

Popçu Hadise Menemenliler'i Coşturdu

Popçu Hadise Menemenliler\'i Coşturdu

Menemen Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinde sahne alan pop müzik sanatçısı Hadise, sahnede hayranlarını şarkı ve danslarıyla coşturdu.

08.03.2014 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Menemen Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinde sahne alan pop müzik sanatçısı Hadise, sahnede hayranlarını şarkı ve danslarıyla coşturdu. Yaklaşık 30 bin kişinin izlediği konserde, Cumhuriyet Meydanı'nda yer bulamayanlar yollara ve çevredeki binaların çatılarına çıktı.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde ilk olarak sanatçı Serap Sezer sahne aldı. Birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği geceyi izleyemeye gelen yaklaşık 30 bin kişi, havai fişek gösterisinin ardından sahneye çıkan pop müziğin güçlü sesi Hadise'nin şarkılarına büyük bir coşkuyla eşlik etti. Hadise, Türkçe ve İngilizce şarkılar söylerken 4 dansçı kendisine eşlik etti. Kıyafet ve danslarıyla ilgi çeken şarkıcıya özellikle genç hayranları yoğun ilgi gösterdi. Hadise'nin Menemen'de sahne aldığı 1,5 saat süresince Cumhuriyet Meydanı'nda coşku biran olsun eksik olmadı. Cumhuriyet Meydanı'nda yer bulamayanların kimi yollara taştı, kimi evlerinin balkonlarından kimileri de konser alanı çevresindeki binaların çatılarından Hadise konserini izledi.

Menemen'de hayranlarını coşturan Hadise'ye, eşi Nurdan Şahin ile birlikte tüm hemşehrileri adına teşekkür plaketi ve çiçek takdim eden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayarak başladığı konuşmasında, Türkiye'de kadın olmanın zorluklarına değindi. Erken yaşta evlendirilen yada okula gönderilmeyen kızlarımızın, koca dayağı yiyen yada tecavüze uğrayan kadınlarımızın mevcut hükümetimiz döneminde var olduğuna dikkat çeken Başkan Şahin; "Bunun bir tek sebebi var. 'Acaba Türk toplumunu nasıl eski ümmet anlayışına geri götürebilirim' diyen anlayıştan başka bir anlayış değildir. Ancak hiç kimse unutmasın ki; Türk toplumunu hiçbir zaman, hiç kimse ümmet kimliğine götüremeyecek. Çünkü bizim kadınlarımız Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kadınlarından başkası değildir. Bizim kadınlarımızda Kuvayi Milliye ruhu vardır. Bizim kadınlarımızın doğurduğu çocuklarda sadece tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak, kollamak vardır. Bizim kadınlarımızın doğurmuş olduğu çocuklarda, evlerde milyon dolarları saklamak anlayışı yoktur. Bizim kadınlarımızın doğurmuş olduğu çocuklarımızda vatanını, bayrağını, milletini korumaktan başka bir düşünce yoktur" diye konuştu.

Mevcut hükümetin döneminde resmi kurumların tabelalarından T.C. ibaresinin kaldırılmasından herkesin rahatsızlık duyduğunu ifade eden Başkan Tahir Şahin, konuşmasına şöyle devam etti; "Artık son zamanlarda 'Ne mutlu Türküm Diyene' diyebilmek bir cesaret oldu. Bizim kadınlarımızın doğurmuş olduğu çocuklarda 'Ne Mutlu Türküm Diyene' diyebilmek cesareti ve haykırışı vardır. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir mensubu olarak, kadınlara sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde önem veren bir anlayışa sahip olmadığını ifade eden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, sözlerine şöyle devam etti; "Bizim Belediye Meclis Üyesi kadromuz kadınlarımızla başlıyor, ilk sıramız kadın adayımızın. 31 Belediye Meclis Üyemizin 11'i kadınlarımızındır. Bizim kadınlarımıza sözde değil özde değer verdiğimizi dünya alem bilsin. Biz bu ruhla yetiştik. Atatürk'ün çocukları ve torunları olarak hiç kimseyi ötekileştirmedik. Ne dil, ne ırk, ne mezhep dedik. Ama bir tek şey dedik, 'Bu ülke tek vatan, tek millet, tek bayrak' dedik ve 'Ne Mutlu Türküm Diyene' dedik her zaman."

Menemenli hemşehrilerine hizmet etmekten büyük onur duyduğunu söyleyen Başkan Tahir Şahin, yeni döneme ilişkin müjdeler de vererek; "15 yıldır bir kardeşiniz, arkadaşınız, ağabeyiniz olarak Belediye Başkanlığınızı yapmaya çalışıyoruz. Her türlü hizmetimizi yerine getirdiğimize inanıyoruz. Doğalgazından tutunuz, bayanlarımızın ve engelli vatandaşlarımızın kaldırımlarda rahat yürümesine kadar, bu güzel Cumhuriyet Meydanımıza kadar, Tepe Sosyal Tesisleri'ne kadar pek çok projemizi gerçekleştirdik. İnşallah yeni dönemde Tepe Sosyal Tesislerimizin hazır olan 2. ve 3. etap amfi tiyatro ve teleferik projeleri de geliyor" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Popçu Hadise Menemenliler'i Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement