Popüler Kültür Konuşmaları - Son Dakika
Yerel

Popüler Kültür Konuşmaları

Popüler Kültür Konuşmaları

Muratpaşa Belediyesi “Popüler Kültür Konuşmaları” devam ediyor.

13.02.2017 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi "Popüler Kültür Konuşmaları" devam ediyor. Muratpaşa Belediyesi'nin alanında uzman, gazeteci, yazar, sanatçı ve akademisyenlerden oluşan konukları ile başlattığı Popüler Kültür Konuşmaları'nın Şubat ayı gündemi belli oldu. Serinin bu ay odağında 'medya' yer alacak. Konuşmalar serisi bu ay 'Türkiye'de ve Dünyada Medya: İmkanlar, Zorluklar ve Dönüşümler' üst başlığıyla düzenlenecek.

Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer ve Daily News Yazı İşleri Müdürü Ali Kayalar'ın konuşmacı olacağı Popüler Kültür Konuşmaları, 17 Şubat Cuma günü Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak. 1 Şubat 1979'da öldürülen gazeteci yazar Abdi İpekçi anısına düzenlenecek Şubat ayı Popüler Kültür Konuşmaları, iletişim sosyoloğu ve akademisyen Serdar Taşçı'nın moderasyonunda gerçekleşecek.

Muratpaşa Belediyesi'nin geçen yıl başlayan Popüler Kültür Konuşmaları'nın ilki şair Küçük İskender, yazar ve televizyoncu Yekta Kopan ile akademisyen Serdar Taşçı'nın katılımıyla, "Her Şeyden Biraz" başlığıyla, akademisyen düşünür Prof. Dr. Ünsal Oskay anısına yapıldı. "Melih Cevdet Anday anısına düzenlenen serinin ikincisinde ise Latife Tekin, Serdar Taşçı ve Ahmed Balad Çoşkun 'Modernite' üzerine konuştu. Ocak ayında Ahmet Hamdi Tanpınar anısına düzenlenen Popüler Kültür Konuşmaları'nın konuğu ise "Sevgi, Hoşgörü ve Demokrasi Üzerine" başlığıyla Kürşat Başar oldu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Popüler Kültür Konuşmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement