Porto, Bayern Münih'i 3-1 Yendi - Son Dakika
Spor

Porto, Bayern Münih'i 3-1 Yendi

Porto, Bayern Münih\'i 3-1 Yendi

Şampiyonlar Ligi'nde Porto, evinde karşılaştığı Bayern Münih'i 3-1 mağlup etti. Eski Beşiktaşlı Ricardo Quaresma, 2 gol attı.

15.04.2015 23:40  Güncelleme: 23:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Portekiz ekibi Porto ile Alman devi Bayern Münih karşı karşıya geldi. Estadio do Dragao'da oynanan ve İspanyol hakem Carlos Velasco Carballo'nun düdük çaldığı mücadele 3-1 Porto üstünlüğüyle sonuçlandı.

GOLLER QUARESMA, MARTINEZ VE THIAGO'DAN

Ev sahibine rövanş öncesi avantajı getiren bu zaferde golleri 3(p) ve 10. dakikalarda Ricardo Quaresma ve 65. dakikada Jackson Martinez atarken, Bayern Münih'i umutlandıran tek gol 28. dakikada Thiago Alcantara'dan geldi.

Bu sonuçla Porto, 21 Nisan'da Allianz Arena'da oynanacak mücadele öncesi avantajı yakalamış oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Porto, Bayern Münih'i 3-1 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Massimo Musa: İkinci maçı Bayern 2-0 alır turu geçer 17 15 Yanıtla
  • ALİ: PORTO HER SENE ADAM SATIP 100 150 MİLYON AVRO KASAYA KOYUYOR YİNDE B. MÜNİH E 3 ATIYOR YÖNETİCİ DEDİĞİN BÖYLE OLUR ADAMLAR ŞİKE YAPMIYOR MAÇ SATMIYOR HELAL OLSUN BİZ KOYUNLAR HEPİMİZ BAKALIM NEREDEN TOPÇU ALACAĞIZ DİYE 22 2 Yanıtla
  • Classic: Gecenin sürpriz i ..... 18 2 Yanıtla
  • H: Ne kadar anlık yaşayan milletiz hemen yazmıslar yok Q7 nin kıymetini bilemedik bunu diyenler futboldan anlamıyo asıl onlar Tr nin kıymetini bilememiş hersey süper topcu olmaktan gecmıyo iyi insan ahlaklı ınsan olmaktanda gecıyo Allahtan 3 gol atmamıs yoksa yanmıstık Gündem o olurdu artık!! 10 8 Yanıtla

Advertisement