Posof'un Ufku Genişliyor - Son Dakika
Yerel

Posof'un Ufku Genişliyor

Posof\'un Ufku Genişliyor

Posof’un yeni Belediye Başkanı Cahit Ulgar’ın yurt dışında ki Posoflularla olan samimi bağlantıları ilçeye hizmet olarak dönüyor.

15.08.2014 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Posof'un yeni Belediye Başkanı Cahit Ulgar'ın yurt dışında ki Posoflularla olan samimi bağlantıları ilçeye hizmet olarak dönüyor.

Belçika da Belediye Başkan yardımcısı olan Posoflu Engin Özdemir, Posof ziyaretine gelirken beraberinde getirdiği Başbakan Danışmanı Akif Gülle ve Avrupa Demokratlar birliği Başkan Yardımcısı Ahmet Birinci belediye de yaptıkları toplantıda müjdeler verdiler. Posof Belediye Başkanı ve meclis üyeleriyle beraber Posof AK Parti ilçe Başkanı Songül Öner'in de katıldığı toplantıda Posoflular tüm şikayetleri dile getirerek acil çözüm istediler ve en önemli sorunun da yol sıkıntısı olduğu belirtildi.

Yurt içi ve yurt dışında ki Posoflular da bu sıkıntıların giderileceğine dair söz verdiler. Gelen misafirlerin hepsinin çok samimi oldukları tavırlarından belli oluyordu ama buna rağmen hepsi yapılması gerekenlerin yapılacağına dair söz vermeleri toplantıya katılanları memnun etti.

Toplantı da Posof Ulgar dağı yolunu yapan şirket yetkilisi de sıkıntılarını dile getirerek Karayollarının gerekli parayı vermediği için çalışmalarını devam ettiremediğini belirtti.

Toplantı sonunda Belediye Başkanı Cahit Ulgar misafirlere Posof hatıraları hediye etti. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Posof'un Ufku Genişliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement