Posta Dağıtıcıları Motosikletlerinin Yenilenmesini İstiyor - Son Dakika
Yerel

Posta Dağıtıcıları Motosikletlerinin Yenilenmesini İstiyor

Posta Dağıtıcıları Motosikletlerinin Yenilenmesini İstiyor

Memur Sendikaları Konfederasyonuna (Memur Sen) bağlı Birlik Haber Sen üyesi bir grup posta dağıtıcısı, yıpranmış motosikletlerle görev yaparken tehlikeler yaşadıklarını öne sürerek, kullandıkları araçların yenilenmesini talep etti.

15.08.2014 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur Sendikaları Konfederasyonuna (Memur-Sen) bağlı Birlik Haber-Sen üyesi bir grup posta dağıtıcısı, yıpranmış motosikletlerle görev yaparken tehlikeler yaşadıklarını öne sürerek, kullandıkları araçların yenilenmesini talep etti.

Sendikadan yapılan açıklamaya göre, Memur-Sen İl Temsilcisi Numan Şeker, Nilüfer ilçesindeki PTT Beşevler Şubesi önünde gerçekleştirilen basın açıklamasında, 2006 yılında alınan motosikletlerle işlerini yürüten dağıtıcıların can güvenliği bulunmadığını ileri sürdü.

Çalışanların can ve iş güvenliğinin, olmazsa olmazları olduğunu belirten Şeker, "Dağıtıcı arkadaşlarımızın can güvenliği önemli olsaydı, 2006'dan bugüne bu ihale yapılmış olurdu. Maalesef bu yapılmadı. Bunun takipçisi olacağız. Hem Bakanlığa hem de Genel Müdürlüğe sesleniyoruz; acilen bu motorların yenilenmesi için ihalenin bir an önce yapılmasını ve motorların değiştirilmesini istiyoruz" ifadesini kullandı.

Birlik Haber-Sen Bursa Şube Başkanı Sabri Uğur ise motosikletlerin yenilenmesiyle ilgili taleplerini daha önce PTT Bursa Başmüdürlüğüne ilettiklerini aktardı.

Grup, konuşmaların ardından dağıldı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Posta Dağıtıcıları Motosikletlerinin Yenilenmesini İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement