"Özellikle Öne Geçtiğimiz Bölümlerde Tempoyu Daha İyi Ayarlamalıyız" - Son Dakika
Spor

"Özellikle Öne Geçtiğimiz Bölümlerde Tempoyu Daha İyi Ayarlamalıyız"

"Özellikle Öne Geçtiğimiz Bölümlerde Tempoyu Daha İyi Ayarlamalıyız"

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Winnicki, "Özellikle öne geçtiğimiz bölümlerde tempoyu daha iyi ayarlamalıyız." dedi.

19.11.2014 22:40  Güncelleme: 00:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Jacek Winnicki, FIBA Avrupa Ligi'nde Energa Torun'u 76-63 yendikleri maçta, dönem dönem kopmalar yaşadıklarını, tempoyu daha iyi ayarlamaları gerektiğini ifade etti.

Ülker Sports Arena Metro Enerji Spor Salonu'ndaki mücadelenin ardından mücadeleyi FBTV'ye değerlendiren Winnicki, kazanmanın önemli olduğunu belirterek, "Maça iyi başladık. Dönem dönem bazı kapmalar yaşadık. Özellikle öne geçtiğimiz bölümlerde tempoyu daha iyi ayarlamalıyız" ifadelerini kullandı.

Polonyalı çalıştırıcı, B Grubu'nda 3'te 3 yapmalarıyla ilgili olarak "Önemli galibiyetler ama daha önceden de belirttiğim gibi geçmişe bakmıyorum. Bizim için şimdi hafta sonunda oynayacağımız lig maçı önemli" değerlendirmesini yaptı.

Sarı-lacivertli takımın oyuncularından Bojovic, galibiyet için mutlu olduğunu ifade ederken, maç içinde yaşadıkları iniş çıkışları kontrol altına almaları gerektiğini vurguladı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Özellikle Öne Geçtiğimiz Bölümlerde Tempoyu Daha İyi Ayarlamalıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement