Potada Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Potada Maçın Ardından

Potada Maçın Ardından

Banvit Başantrenörü Lukıc: "Maalesef Buducnost VOLI müsabakasında aldığımız galibiyetin avantajını kendi sahamızda yenilerek kaybetmiş bulunuyoruz" Dinamo Sassari Başantrenörü Sacchetti: "Takım olarak 12 sayı öndeyken daha sonra 6 sayı mağlup duruma düştük. Fakat tekrar geri gelip, kazanmasını.

13.01.2015 23:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Banvit Başantrenörü Zoran Lukıc, Karadağ temsilcisi Buducnost VOLİ önünde aldıkları galibiyetin avantajını kendi sahalarında yenilerek kaybettiklerini söyledi.

Lukıc, maç sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, oyuncularının maçta iyi performans sergileyemediğini, müsabaka boyunca çok fazla faul atışı kaçırdıklarını söyledi.

Karşılaşmada 18 kez top kaybı yaşadıklarını, buna karşılık sadece 5 top çaldıklarını belirten Lukıc, "Maçta yakaladığımız avantajları savunmada yaptığımız hatalardan dolayı kullanamadık. Oyun disiplinine sadık kalamadığımız için kaybettik. Bugün müsabaka kadrosunda sayı ve savunmaya yönelik katkı verecek çok fazla oyuncu da elimizde yoktu. Sonuç olarak kaybettik. Maalesef Buducnost VOLI müsabakasında aldığımız galibiyetin avantajını kendi sahamızda yenilerek, kaybetmiş bulunuyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Dinamo Sassari cephesi

Dinamo Sassari Başantrenörü Romeo Sacchetti de yaptığı açıklamada, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Müsabaka öncesinde takımda sakat ve eksik oyuncuların bulunduğunu dile getiren Sacchetti, "Önemli oyuncularımızdan Dyson da müsabakanın ikinci yarısında belindeki problemden dolayı oyundan ayrıldı" dedi.

Sacchetti, karşılaşmada çok fazla iniş ve çıkışların olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Takım olarak 12 sayı öndeyken daha sonra 6 sayı mağlup duruma düştük. Fakat tekrar geri gelip, kazanmasını bildik. Basketbol işte böyle bir oyun. Son saniyede Rowland'ın sayısı girmiş olsaydı şimdi başka bir maçı anlatıyor olacaktık. Fakat her şeye rağmen kazanmak önemliydi. Kazandığımız için çok mutluyuz." - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Potada Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement