Potada Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Potada Maçın Ardından

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL), deplasmanda Osmaniye Gençlik'i 83-82 yenen Canik Belediyespor'da, başantrenör Ekin Baş, ligde kalmak adına önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

25.02.2015 22:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL), deplasmanda Osmaniye Gençlik'i 83-82 yenen Canik Belediyespor'da, başantrenör Ekin Baş, ligde kalmak adına önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Baş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında sporcularını kutladı.

İki kez uzatmaya giden maçın Avrupa düzeyinde olduğunu ifade eden Baş, "Taraftarların da keyifli bir maç izlediğini düşünüyorum. İki takım da maçı kazanmayı çok istedi. Geçen hafta son topta İstanbul Üniversitesi'ne kaybetmiştik. Bu hafta da son topta kazandığımız için inanılmaz mutluyum" dedi.

Kendilerine göre daha iyi bütçeli takımlara karşı oynadıklarını belirten Baş, "Sporcularımın sahada gösterdiği performanstan çok memnunum. Ligde kalmak adına önemli bir galibiyet aldık. Osmaniye takımına da bundan sonraki maçlarda başarı diliyorum" diye konuştu.

Osmaniye Gençlik Başantrenörü Ender Ünlü de maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi. Sporcularının çok iyi mücadele ettiğini kaydeden Ünlü, "Fakat bu galibiyet için yeterli olmadı" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Potada Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement