Potada Tarihi Finale Doğru - Son Dakika
Spor

Potada Tarihi Finale Doğru

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde finale yükselen Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe, yarın yapacakları maç öncesi taktik ağırlıklı son antrenmanlarını gerçekleştirdi.

12.04.2014 20:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde finale yükselen Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe takımları, maç öncesi taktik ağırlıklı son antrenmanlarını yaptı.

Yekaterinburg Divs Arena'da ilk antrenmana finale yükselen takımlardan Galatasaray Odeabank çıktı.

Antrenör Ekrem Memnun idaresinde çalışan oyuncular, tatktik ağırlıklı antrenmanın ardından hazılıklarını tamamladı.

Memnun, çalışma sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, iki Türk takımının Avrupa'da final mücadelesi yapacak olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.

"Tarihi bir maç" diyen Memnun, şunları kaydetti:

"Antrenörlükte 25. yılım. Avrupa ligini kazanmak her zaman yakalanacak şans değil. İnsanın her dakika ayağına böyle bir şans gelmiyor. Bu büyük şansı oyunculara da anlattım. İnşallah başarırız. Bütün amacımız bu. İşini seven, ekmeğini seven karekterli oyuncularla mücadele veriyoruz."

Memnun, bir gazetecinin, "Avrupa'da 2 Türk takımının finale kalmasını nasıl değerlendireceksiniz" sorusuna, "Kadın basketbolunda yatırımlar karşılığını almaya başladı. İki takımımız burada final oynuyor ki bu, bence müthiş bir şey" yanıtını verdi. Memnun, 8'li finallerde 3 Türk takımının olmasını ise Türkiye'de kadın basketbolunun kulüpler ve milli takım düzeyinde de çok iyi gelişmeler kaydettiğinin işareti olarak gösterdi.

-"Bekleyip göreceğiz"

Galatasaraylı basketbolcu Işıl Alben ise Rus takımı ile anlaştığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını kaydederek, "Önümüzde çok önemli bir kupa hedefimiz var. Bütün motivasyonum ve düşüncem Galatasaray'ın başarısı için. Gelecek sezona uzun zaman var. Bakalım bekleyip göreceğiz" dedi.

Fenerbahçe antrenmanı

Yekaterinburg Divs Arena'da sarı-kırmızılıların ardından antrenmana çıkan Fenerbahçe de antrenör Roberto Iniguez yönetiminde yapılan ve 1,5 saat süren çalışmayla tamamladı.

Antrenmanı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyleriyleyle izledi. Başkan Yıldırım, yanına gelen sporcularla sohbet etti. - Sverdlovsk

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Potada Tarihi Finale Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement