Potanın Ağaları" Hedefe Kilitlendi - Son Dakika
Yerel

Potanın Ağaları" Hedefe Kilitlendi

Türkiye Basketbol Ligi'nde çıktığı son 6 maçın 5'inde galibiyet elde eden Royal Halı Gaziantep, play-off hedefine ulaşmak istiyor.

22.03.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KEREM KOCALAR - Türkiye Basketbol Ligi'nde çıktığı son 6 maçın 5'inde galibiyet elde eden Royal Halı Gaziantep, play-off hedefine ulaşmak istiyor.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, 2 Şubat'ta konuk ettiği Fenerbahçe Ülker'e 59-71 yenildikten sonra kendisine gelen ve taraftarın "potanın ağaları" diye nitelendirdiği Gaziantep ekibi, çıkışını sürdürüyor.

Beşiktaş İntegral Forex'i 70-81'lik skorla geçtikten sonra kendi kimliğini bulan Royal Halı Gaziantep, devam eden haftalarda ise Türk Telekom'u 88-77 yendikten sonra Darüşşafaka Doğuş'a 69-72 yenildi. 28 Şubat'ta yapılan bu maçın ardından mağlubiyet yüzü görmeyen mor-sarılı ekip, sırayla Trabzonspor Medical Park'ı 74-88, TOFAŞ'ı 69-51, son olarak da Pınar Karşıyaka'yı deplasmanda 66-71 yendi.

Böylelikle ligdeki galibiyet sayısını 11'e, puanını ise 34'e çıkaran Royal Halı Gaziantep, sezon başında belirlediği play-off hedefine yaklaştı.

Sırada Galatasaray var

Kulüp Başkanı Metin Uzer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda önemli galibiyetler elde ettiklerini söyledi.

Play-off'a kalabilmek için tempoyu biraz daha artırmaları gerektiğini ifade eden Uzer, teknik heyet ve sporcuların bu durumun farkında olduğunu dile getirdi.

Takımın bu bilinçle çalıştığını anlatan Uzer, şöyle konuştu:

"Gerek kulüp yapısı, gerekse kalitemizle play-off heyecanı yaşaması gereken bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Hedefe ulaşabilmek için seri galibiyetler almaya devam etmeliyiz. Özellikle son 6 haftada basketbol anlamında birçok güzel şeyi sahaya yansıttık. Bu da bize galibiyet olarak yansıdı. Takımda yerlisinden yabancısına herkes elinden gelen mücadelenin en iyisini veriyor. İddiamızı korumak ve sürdürmek için bundan sonra da her maça aynı ciddiyet ve konsantrasyonla çıkacağız."

Bu hafta Galatasaray Liv Hospital'ı ağırlayacaklarını dile getiren Uzer, çıkışı sürdürebilmek, bu maçı da kazanabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Potanın Ağaları' Hedefe Kilitlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement