Potanın Efeleri İddialı Geliyor - Son Dakika
Yerel

Potanın Efeleri İddialı Geliyor

Potanın Efeleri İddialı Geliyor

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligine katılma kararı alan Aydınspor 1923, Basketbol Federasyonuna başvuruyu yaparak transfer çalışmalarına başladı.

25.07.2014 01:03  Güncelleme: 08:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon ikinci defa Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'ne katılma kararı alan Aydınspor 1923, Basketbol Federasyonu'na başvuruyu yaparak transfer çalışmalarına başladı.

Başvuru için gerekli resmi evraklarını Türkiye Basketbol Federasyonu'na teslim eden siyah-beyazlılar vakit kaybetmeden transfer çalışmalarına başlayarak Darüşşafaka altyapısından yetişen forvet Tolgahan Ilgar ve Çine Madranspor'dan Murat Tayyar ile anlaşmaya vardı.

Oyun sistemine uygun oyuncularla görüşme halinde bulunduklarını ve bu sezon iddialı bir kadro oluşturarak Aydın'ı en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladıklarını ifade eden Aydınspor 1923 Basketbol Sorumlusu Serkan Akşit, "Genç ve koşan bir kolej takımı oluşturmak istiyoruz. Transfer çalışmalarımız yönetimimiz ile iletişim halinde olarak devam edecek. Bazı oyuncularla hala temaslarımız sürüyor. Bu sezona 3.lig parolasıyla hazırlanacağız. Aydınlı basketbol severlerden ve taraftarlarımızdan her zaman manevi desteklerini bekliyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Potanın Efeleri İddialı Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement